Applicatie Specialist ECD
PinkRoccade Healthcare
Apeldoorn
2 dagen geleden

Heb jij hart voor de zorg, in het bijzonder de gehandicapten- en ouderenzorg? Ben jij behulpzaam en laat je klanttevredenheid graag naar grote hoogtes stijgen?

Houd jij het overzicht wanneer problemen zich voordoen? Dan zoeken wij jou voor de functie van Applicatie Specialist ECD!

PinkRoccade Care

Wij willen de zorg elke dag een stukje simpeler maken. Dit doen wij samen, als één team. Hiervoor hebben wij het ECD (elektronisch cliëntendossier) mijnCaress ontwikkeld.

Dit ECD zorgt ervoor dat professionals snel en simpel hun administratie kunnen doen. Dat cliënten altijd weten waar ze aan toe zijn.

En dat de professionals tijd overhouden voor wat écht belangrijk is : de zorg voor hun cliënten. MijnCaress maakt nu al de communicatie tussen ruim 100.

000 zorgprofessionals en hun cliënten mogelijk.

Wat ga jij bij ons doen?

MijnCaress kan veel, maar ziet natuurlijk niet wat een klant echt nodig heeft. Daar ben jij voor. Jij gaat :

 • Vragen en storingen afhandelen.
 • Proactief op onze klanten afstappen om hen te helpen nog voor ze het hoeven te vragen.
 • Aan de slag met verbetervoorstellen.
 • Onze ontwikkelafdeling ondersteunen bij het testen van software.
 • Voor onze klanten ben jij trainer, probleemoplosser, opperkey-user en rechterhand. Dus jij staat klaar voor de klanten en helpt hen om te verbeteren.

  Je werkt in een enthousiast team met 12 collega’s samen. Jullie zijn de centrale spil van de organisatie. Dit betekent dat je contact onderhoudt met klanten en tegelijkertijd collega’s van andere afdelingen vertelt welke oplossingen er nodig zijn om de klant verder te helpen bij het gebruik van mijnCaress.

  Jouw contactpersonen bij klanten werken voornamelijk op de afdeling Functioneel Beheer. Jij helpt hen vanuit Apeldoorn, waar jouw bureau staat, maar gaat ook regelmatig bij hen op bezoek.

  Jij bent hun sparringpartner en vraagbaak, dus is het fijn om elkaar af en toe in de ogen te kijken.

  Wie ben jij?

  Jij zet graag een stapje verder en helpt anderen waar je kunt. Je wacht niet af tot problemen zich voordoen, maar gaat actief op zoek naar oplossingen.

  Wij zoeken iemand met hbo-werk- en denkniveau. Je maakt ons nog blijer met een opleiding richting IT. Enige ervaring als bijvoorbeeld functioneel beheerder of binnen de klantenservice is mooi meegenomen.

  Belangrijk is vooral dat je communicatief sterk bent, zodat jij kunt opkomen voor de klant. Ook is het goed kennis te hebben over financiële processen.

  Een praktisch punt tot slot, is het beschikken over een rijbewijs B aangezien je ook bij klanten langs zal gaan.

  Wat bieden wij je nog meer?

 • Naast geweldige collega’s, een gezellige en gezonde werksfeer en een goede reiskostenvergoeding krijg je van ons :
 • Een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring en je profiteert van een winstdeling van zo’n 7%.
 • De vrijheid om de functie op je eigen manier in te vullen. Je werktijden liggen tussen 8.00 uur en 17.30 uur maar daarbinnen is veel mogelijk.
 • Een laptop en telefoon met abonnement om bereikbaar te zijn en je werk goed te kunnen doen.
 • Een goede pensioensopbouw. Handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar. Een keer grotere vakantieplannen? Dan kun je er 12 dagen bijkopen.
 • Je krijgt de kans om op professioneel en persoonlijk vlak jezelf te ontwikkelen. Nu zeggen meer werkgevers dat, maar bij ons kan het écht.
 • Wij bieden je structureel opleidingen aan, waarvoor je je onbeperkt kan inschrijven.

 • Ontspanning en plezier. Regelmatig ruilen we onze werkplek in voor een biertje met een bitterbal of laten we ons juist van onze sportieve kant zien tijdens sportevents.
 • Ben jij ondernemend genoeg voor de functie Applicatie Specialist ECD?

  Stel je dan direct voor aan Maaike Peters, zij neemt jouw sollicitatie met haar volle aandacht door. Ziet Maaike voldoende raakvlakken?

  Dan zitten wij binnenkort met elkaar aan de koffie voor een eerste kennismaking.

  Heb je nog vragen over de vacature Applicatie Specialist ECD? Stel ze dan aan Maaike via Maaike.Peters PinkRoccade.nl of 06 4339 2801, zij weet het antwoord (of achterhaalt dit).

  P.S. Goed om te weten

  Onze procedure bestaat uit 2 gesprekken. Bij het 1e gesprek wordt gekeken of jij past bij de organisatie (STAR-methodiek).

  En jij kijkt natuurlijk of wij goed bij jou passen. Voor het 2e gesprek krijg je een casus voorgelegd waarover je tijdens je gesprek een presentatie geeft.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier