Junior Data Analist
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Heb jij je MSc op zak, je eerste werkervaring binnen, begin je een begrip te krijgen van de datawereld en ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Bekijk dan deze functie van Junior Data Analist.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Jouw ondernemende aard bracht je in contact met een nieuwe organisatie. Er is een ding waar je zeker van bent, je wilt meer kennis op doen en ervaring krijgen.

Om jouw ambities te realiseren zoek je een bedrijf dat jouw groei kan waarborgen. Je zoekt een bedrijf met kennis over de markt, trainingsmogelijkheden en een interessante omgeving waar data de drijfveer is.

Met 12 jaar ervaring is Your Professionals gegroeid tot een organisatie waar jij als Data Professional centraal staat. Wij weten wat ons succes bepaald en dat zijn de werknemers.

Om actueel te blijven als organisatie in de markt is het van belang dat je continue in ontwikkeling blijft. Daarom gaat onze focus uit naar het opleiden en begeleiden van consultants.

Bij Your Professionals zorgen we ervoor dat wij helder hebben wat jouw behoefte is. Hierdoor kan jij lekker werkend ervaring op doen en waarborgen jouw collega’s op het kantoor jouw groei & ontwikkeling.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan gezelligheid, bedrijfsuitjes en feesten gedurende het jaar. Zo zijn er regelmatig (thema)events waar iedereen bij aanwezig is.

Functieomschrijving

Als startend Consultant Data Analist werk je aan het automatiseren van rapportages / Dashboards en het verhogen van de data gedreven mindset van de organisatie.

Het is jouw rol om collega’s van andere afdelingen te enthousiasmeren voor de mogelijkheden en hen mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen.

Daarnaast werk je met visualisatie tools (zoals Power BI) en draai je (geautomatiseerde) queries vanuit SQL. Wil je meer diepgang in jouw analyses?

Dan kun je gebruik maken van Python (of R). Vanuit de inzichten die je verkrijgt geef je vervolgens advies aan de business.

Kort samengevat :

 • Je maakt rapportages en Dashboards
 • Je presenteert jouw bevindingen aan het management
 • Je bouwt (geautomatiseerde) queries
 • Je visualiseert data
 • Je werkt mee aan de data gedreven mindset binnen de organisatie
 • Profiel

  Als Junior Data Professional wil jij je continue ontwikkelen. Je hebt een drive om nieuwe kennis op te doen en zoekt een omgeving die daarbij aansluit.

  Met jouw data gedreven mindset wil je bedrijven adviseren en een sparringpartner zijn voor de business. Naast uitstekende kennis van data tooling en programmeren richt jij je op het communiceren met stakeholders en het overtuigen van managers.

  Jij weet dat data essentieel is voor elk succesvol bedrijf. Je bent daarnaast ambitieus en zoekt like minded individuals die jouw ambities kunnen realiseren.

  Daarnaast heb je :

 • 2-3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van één of meerde datatools : VBA, Power BI, Tableau, SQL, SAS, Python en R
 • Een MSc in Econometrics, Finance, Economics, Business Management & Sciences, Marketing Intelligence, Mathematics, Computer Science, AI of een soortgelijke studie
 • Aanbod

  Wij bieden de mogelijkheid om deel te worden van een ambitieuze en groeiende data community. Your Professionals zit aan tafel bij top500 bedrijven en multinationals waar wij voor jou opdrachten realiseren.

  Als Junior Data Consultant heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven uitdagende projecten te voltooien en jouw stempel achter te laten.

  Jouw netwerk en vaardigheden groeien gezamenlijk. Bij elke opdrachtgever werk je met verschillende tools in een steeds veranderende omgevingen.

  Hierdoor kun je al snel stappen maken in jouw carrière.

  Daarnaast bieden wij :

 • €2500-3500 bpm
 • Een studiebudget van €7500
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Legendarische borrels & bedrijfsuitjes
 • Coaching & loopbaanbegeleiding
 • Trainingen, lezingen en opleidingen
 • Procedure

  Nadat je gereageerd hebt ontvang je een email bericht. Indien er op het cv voldoende aansluiting is op deze functie, wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

  Het liefst nodigen we jou meteen uit voor een kennismaking op kantoor. Als beide partijen even enthousiast zijn is er een vervolggesprek.

  Vanuit dat gesprek wordt er gekeken naar een samenwerking.

  Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu met je cv én motivatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier