Verzorgende IG nachtdienst Amersfoort
Beweging 3.0
Utrecht, NL
1 dag geleden

Beweging 3.0 is op zoek naar een Verzorgende IG voor de avond- en nachtdienst op Verpleeghuis de Lichtenberg

Amersfoort, 22 uur (uren zijn in overleg bespreekbaar)

Hoe fijn is het voor een bewoner dat jij er bent? Je verpleegt, helpt en zorgt ervoor dat iedere dag een aangename dag is.

Ze hebben kwaliteit van leven door jouw persoonlijke en liefdevolle zorg! Jij houdt ervan om met en voor mensen te werken.

Door je warme uitstraling bouw je aan een vertrouwensband. Zo prijzen onze bewoners van Beweging 3.0 zich gelukkig met jou.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG verricht je verpleegtechnische handelingen op het niveau van Verzorgende IG niveau 3. Daarnaast assisteer je verpleegkundigen en artsen bij complexe verpleegtechnische en / of medisch technische handelingen.

Als Verpleegkundige voer je deze taken zelfstandig uit. Je signaleert bijzonderheden, treedt handelend op in acute situaties en waarschuwt de arts.

Waar ga je dit doen?

Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg te Amersfoort. De uren zijn in overleg bespreekbaar. Via de volgende link is meer informatie over onze prachtige locatie te vinden :

Wat vragen we?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
 • Waar kun je op rekenen?

 • Zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband of een contract voor onbepaalde tijd vanaf niveau 3 / 4 is bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden (zoals EVV, GVP of HBO-V opleiding), reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering van 7.4%.
 • Beweging 3.0

  Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.

  0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis-

  en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten.

  Wil jij aan de slag binnen deze functie?

  Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton! Reageren kan tot 25 oktober 2019.

  Om in aanmerking te komen voor deze vacature hoef je bij ons geen motivatiebrief toe te voegen. Het uploaden van jouw cv is voor ons voldoende! We horen namelijk graag jouw motivatie tijdens een gesprek.

  Heb je vragen over de selectieprocedure of functie? Neem dan contact op met Lieveke Meiling (06-42532045) Dit kan telefonisch door te bellen, sms'en of via WhatsApp of door te mailen naar Beweging 3.

  0 verzamelt en verwerkt geen gevoelige informatie over sollicitanten, bijvoorbeeld gegevens die je ras of etnische achtergrond, politieke, godsdienstige of filosofische overtuiging, eventueel lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksuele geaardheid onthullen.

  Wij verzoeken je dan ook vriendelijk erop te letten deze informatie niet aan ons te verstrekken, waarbij we er in het bijzonder op wijzen dat geen pasfoto wordt verlangd.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier