Support/webdeveloper classic ASP, PHP en/of JSP (pre: XML, ASP.NET)
Place-ICT
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Om het sterk groeiend aantal nieuwe klanten te helpen hun webwinkel aan te sluiten op haar systemen zoekt onze relatie versterking van haar Technisch support-team in de vorm van een Support / webdeveloper classic ASP, PHP en / of JSP (pre : XML, ASP.NET) .

Je kerntaak is het ondersteunen van deze klanten op enthousiaste, correcte en behulpzame wijze.

Verder ontwikkel en onderhoud je modules / plug-ins voor verschillende e-commerce pakketten.

Je krijgt de kans de support naar eigen inzicht in te richten. Het opstellen een onderhouden van een FAQ pagina, het in- en extern trainen van gebruikers van het systeem en zelf bijdragen leveren aan de ontwikkeling van het systeem maken een belangrijk deel uit van de functie.

Als Support / webdeveloper classic ASP, PHP en / of JSP (pre : XML, ASP.NET) herken je jezelf in het onderstaande profiel :

 • Opleiding op MBO / HBO-niveau richting Informatica
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met softwareontwikkeling en / of support voor webapplicaties
 • Creatief in het zoeken naar oplossingen
 • Behoefte om technische kennis te verbreden
 • Werkt graag met een hoge mate van zelfstandigheid
 • Werkt graag in een dynamische omgeving met jonge, enthousiaste collega’s en levert zinvolle bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen
 • Kennis van één of meer van de volgende programmeertalen : classic ASP, PHP en / of JSP
 • Pré als je over kennis van XML, ASP.NET, berichtenverkeer en webservices beschikt
 • Woonachtig (of bereid daar naar te verhuizen) binnen een straal van 60 km om Utrecht
 • Onze relatie is een snel groeiende onderneming voor betaaldiensten op het Internet. - Naast de gangbare betaalmethoden- met welke consumenten hun aankopen bij klanten kunnen betalen- blinkt dit bedrijf uit door innovatieve ideeen en flexibiele oplossingen waarmee snel en effectief op de behoeften van klanten (webwinkels) kan worden ingespeeld.

  Onze opdrachtgever biedt je een mooie en uitdagende job in een dynamische werkomgeving en geeft je de kans om te werken en leren met een hoge mate van zelfstandigheid.

  Een informele omgang met collega’s wordt gecombineerd met formele processen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

  Plezier in je werk staat voorop! Geboden wordt een een jaarcontract, met uitzicht op vaste baan.

  Onze relatie biedt je een dynamische werk-omgeving. Je werkt met hoge mate van zelfstandigheid binnen een klein team. Een informele omgang met collega’s wordt gecombineerd met formele processen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

  Plezier in je werk staat voorop.

  LET OP! Een IQ-test (analogiën, cijferreeksen, stroomdiagrammen en ruimtelijk inzicht) maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier