Accountmanager binnendienst
Luba
Bodegraven, Zuid Holland, Nederland
5 dagen geleden

Over de functie

Als accountmanager Binnendienst krijg jij een eigen set klanten onder je. Met hen bouw je een relatie op door regelmatig contact te hebben per mail en telefoon, en precies te weten wat een klant nodig heeft.

Ook denk je er aan ze te feliciteren met hun verjaardag. Hebben ze een klacht? Dan zorg jij dat ze snel en goed geholpen worden en met een gerust hart weer ophangen.

Indien je er zelf niet uit komt, weet jij precies bij welke collega je moet zijn.

Vanuit commercieel oogpunt kijk je ook naar de mogelijkheden voor upselling en cross selling. Jij ziet precies waar de kansen liggen.

Als een klant belt met een vraag, ga jij meteen na of hij nog iets aan producten nodig heeft. Je schakelt snel tussen mails en telefonisch contact met als uiteindelijk doel mooie deals binnen te halen.

Je overlegt met de leverancier wat hierin mogelijk is. Heb je m binnen? Dan stel je de offerte op en verwerk je de order in het SAP systeem.

Binnen de organisaties zijn verschillende teams gespecialiseerd op hardware en software. In overleg met de opdrachtgever ga jij aan de slag voor een van deze enthousiaste teams.

Je hoeft nog niet alle ICT kennis in huis te hebben, want je wordt volledig opgeleid met productkennis trainingen vanuit de fabrikanten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is één van de grootste bedrijven ter wereld, een grote speler in de IT wereld. Ze zetten hun medewerkers voorop, want als zij goed voor hun medewerkers zorgen, zorgen die goed voor de klant.

Zo is er een informele sfeer, zijn er koffiecorners met loungestoelen en fruit. Ook trainen ze je tot productspecialist, zodat je je klanten nog beter kan bedienen! En nog een order kan plaatsen! Er wordt gewerkt in verschillende gemotiveerde teams en het gemiddelde van de behaalde targets ligt tussen de 80% en 100%.

Er wordt hard gewerkt, maar ze weten ook zeker hoe een goede vrijdagmiddagborrel of leuk personeelsuitje er uit ziet!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Jij hebt ervaring in de sales en kunt goed presteren onder druk (targets)
 • Jij hebt ervaring in een business-to-business omgeving
 • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ; je draagt zorg voor jouw klanten
 • Affiniteit met IT is een pre. Heb je geen ervaring in de IT, maar wil je graag de overstap maken? Dan mag je ook solliciteren!
 • Goede kennis van de Engelse taal is een pre
 • Wat wij bieden

 • Een fulltime baan bij één van de grootste spelers in de IT wereld
 • Werktijden tussen 08 : 30 uur en 17 : 30 uur (08 : 30 17 : 00 / 09 : 00 17 : 30)
 • Een passend salaris tussen €2.000 en €2.500 bruto per maand, met goede doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • De kans om bovenop jouw maandsalaris tot 25% bonus te verdienen, en daarnaast veel leuke incentives!
 • Eindeloze mogelijkheden wat betreft jouw (persoonlijke) ontwikkeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier