Calculator Civiel beton
Mourik
Groot-Ammers
10 uur geleden

Ons bedrijfsbureau Infra zoekt voor de afdeling Civiel beton een calculator. Als betonspecialist werk jij samen met onze andere experts aan tenders en projecten voor uiteenlopende publieke en private opdrachtgevers.

We treden op als aannemer van traditionele bestekken of als partner in Design & Construct opdrachten. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn overheden, waterbedrijven, netbeheerders, oliemaatschappijen, havenexploitanten en raffinaderijen in de petrochemie.

Je taak bestaat primair uit het maken van complete kostprijsbegrotingen. Je denkt mee, doet creatieve voorstellen en weet wat er nodig is om een tender te winnen en een project te realiseren.

Je komt terecht in een leuk en gedreven Beton-team van momenteel tien collega’s. Daarnaast ben je breder inzetbaar en werk je nauw samen met je andere collega’s van het bedrijfsbureau.

Je profiel

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent bekend met programma’s als IBIS-TRAD / Van Meijel en contractvormen zoals STABU, RAW en UAV-GC.

Je bent een stevige persoonlijkheid, proactief, zelfstandig, analytisch en kritisch.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud.

2.000 medewerkers maken samen 475 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen.

Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen : welkom!

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier