Verpleegkundige Polikliniek Gynaecologie
MedWay People
Almere (FL), NL
4 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en betrokken verpleegkundige? En wil jij werken op de polikliniek Gynaecologie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in regio Flevoland zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor de zomermaanden.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van gynaecologische patiënten gedurende de hele periode van diagnostisering, behandeling en nazorg.

Samen met jouw collega’s ben jij het aanspreekpunt voor de patiënt.

Wij bieden jou :

 • Een afwisselende en uitdagende baan in een professionele omgeving
 • Een leuk en gedreven team
 • Uitstekend salaris
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden
 • Functie eisen

 • Een afgeronde opleiding verpleegkunde
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden bezit
 • O&G aantekening is een pré, geen vereiste
 • Uren : 24 uur per week

  Salaris : Conform cao Ziekenhuizen

  Overige info :

  Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg.

  Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg.

  Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten.

  Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend.

  Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing.

  Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan.

  Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

  MedWay Omdat zorg ook anders kan -

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier