Administratief Medewerker Medior bij DELTA Fiber Nederland
DELTA Fiber Nederland (via SUSA flexibel studentenwerk)
Schiedam, Zuid-Holland
16 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij leergierig, verantwoordelijk en heb je oog voor detail? Voor Caiway zoeken we een groep enthousiaste studenten die aan de slag gaan als Administratief Medewerker.

Solliciteer snel en haal deze toffe bijbaan binnen!

In het kort

 • Voor nauwkeurige studenten die van aanpakken weten;
 • Verdien €11,05 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Ga aan de slag in een divers team!;
 • Werken bij de topwerkgever DELTA Fiber Nederland..
 • Werkzaamheden

  Als Administratief Medewerker Medior bij DELTA Fiber Nederland ga jij aan de slag op de Backoffice.

  Uit een gesprek met een klant kan een bepaalde order ontstaan. De Klantenservice Medewerkers zetten deze orders door naar de Backoffice en jij gaat met deze orders aan de slag.

  Voorbeelden van orders die je binnen kunt krijgen zijn : de klant wil het abonnement opzeggen, iemand wil een abonnement afsluiten, de klant gaat verhuizen of de gegevens van de klant zijn gewijzigd.

  Het is jouw verantwoordelijkheid om deze orders in op te pakken, een eventuele actie uit te zetten en de order af te ronden.

  Door goed te kijken naar de al bekende gegevens van de (nieuwe) klant zorg jij ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien.

  Bijvoorbeeld : Iemand wil een abonnement afsluiten maar jij ziet dat er al een abonnement is afgesloten op de naam van de klant maar op een ander adres.

  Het is belangrijk dat jij de taak dus niet zomaar uitvoert maar buiten de lijntjes denkt in het belang van de klant en bijvoorbeeld contact opneemt met de klant.

  Is de klant hier zich van bewust? Zo ja, wat is dan de reden dat de klant twee abonnementen afsluit? Kun je nog iets anders voor de klant betekenen?

  Kijk jij verder dan jouw neus lang is en zet jij alles op alles om iedere order zo volledig mogelijk af te ronden? Dan zijn wij op zoek dan jou!

  Dit verwachten wij van jou

 • Je bent MBO4-, HBO- of WO-student en minimaal t / m december 2020 beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een proactieve houding en en bent leergierig;
 • Je hebt oog voor detail en kunt gestructureerd werken;
 • Je bent zeer klant- en servicegericht ingesteld.
 • Werktijden en beschikbaarheid

  Voor deze bijbaan ben je t / m december 2020 minimaal 24 uur per week beschikbaar. De werktijden liggen van maandag t / m vrijdag tussen 08 : 30 en 17 : 00 uur.

  Ben jij in de zomer veel beschikbaar maar vanaf september maar 16 uur per week? Dan gaan wij ook graag het gesprek met jou aan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier