Outsystems developer - Energietransitie
CGI
Rotterdam
3 dagen geleden

Job Description

Outsystems developer - Energietransitie

Functiebeschrijving

Ben jij een ervaren Outsystems developer met de skills om te luisteren, te analyseren en te inspireren? Dit is een uitgelezen kans om je aan te sluiten bij een snel groeiend team binnen CGI.

Vanuit het team leveren we IT-projecten die de levens van miljoenen mensen raken!

Wat ga je doen?

Als OutSystems developer ontwikkel en implementeer je binnen ons team nieuwe applicaties, verbeter en onderhoud je de prestaties van bestaande applicaties en werk je aan diverse projecten van onze klant.

Je helpt met het omzetten van wensen naar werkende software van het hoogste niveau op basis van een Agile-werkmethodiek.

Je werkt met klanten in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders.

Jouw verantwoordelijkheden binnen deze rol :

 • Outsystem development (JavaScript, CSS, HTML);
 • Implementeren van wijzigingen in de front-end ;
 • Analyseren en oplossen van technical dept ;
 • De applicatie onderhouden;
 • Unit testing;
 • Onderhouden Lifetime Modules.
 • Ik ervaar bij CGI pas echt hoe het is om als developer direct invloed te hebben op hoe het eindproduct eruit komt te zien.

  Dat, en de autonomie die dit werk met zich meebrengt, zijn aspecten die me uitstekend bevallen.

 • Jasper Langevoort - Software Developer bij CGI -
 • Wat breng je mee?

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen.

  Je bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent geordend, geduldig en analytische aangelegd.

  Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van (Outsystems) development en engineering.

  Daarnaast heb je :

 • Minimaal 3 jaar ervaring met Outsystems architectuur en ontwikkeling;
 • Een bewezen staat van dienst in het leveren van OutSystems-oplossingen voor complexe projecten, waarbij de beste praktijken, kwaliteit en geschiktheid voor het beoogde doel zijn gewaarborgd;
 • Ervaren in het ontwikkelen van UI, Applicaties en API's;
 • Ervaring met de integratie van web services (SOAP, REST) en databases;
 • Affiniteit met front-end technologie (JavaScript, CSS, HTML);
 • Ervaring met het werken in een Agile omgeving;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component.
 • Waar kom je terecht?

  Er waait een nieuwe wind in de energiemarkt. De energietransitie naar een duurzamere energiehuishouding heeft een grote impact op energieleveranciers, netbeheerders en nieuwe partijen.

  Met innovatieve oplossingen helpen wij onze klanten deze transitie te versnellen. Zo bieden we oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, optimalisatie van assets en business modellen en decentrale energie-opwek- en distributie.

  Met maar liefst 6.000 energieprofessionals werk je samen met meer dan 200 klanten op vijf continenten. Wij zijn partner van de grootste energiebedrijven in Europa en bouwen aan centrale marktsystemen.

  Ook beschikken we over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids

  Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt.

  Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

  Are you ready to Be part of our story?

  Samen werken we aan diversiteit

  CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

  Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert.

  Bij ons is iedereen van harte welkom.

  Interesse?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze telefonisch aan Jurjen Bloo (Director Consulting Services) via 06-10899925 of per mail via jurjen.bloo cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via jolanda.beelen cgi.com.

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 876233 Click here to apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier