leerling dialyseverpleegkundige
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Jij bent een ervaren verpleegkundige met werkervaring in een ziekenhuis en je hebt de ambitie om je te specialiseren. Dat kan bij ons in Noordwest! Ons dialyseteam heeft plaats voor 2 enthousiaste en leergierige nieuwe collega’s in de functie van leerling dialyseverpleegkundige.

Wat ga je doen als leerling dialyseverpleegkundige?

Als (leerling) dialyseverpleegkundige begeleid je onze patiënten die een nier vervangende behandeling ondergaan binnen een van onze 4 dialysecentra (Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Texel).

In onze dialysecentra werk je met de nieuwste apparatuur. Naast de reguliere’ dialyse behandelingen doe je ook acute dialyses op de IC en de CCU.

Je werkzaamheden zijn afwisselend en vereisen ook een hoge mate van zelfstandigheid. Als verpleegkundige heb je een belangrijke sociale rol in de contacten met patiënten en hun familieleden.

Door het intensieve contact bouw je een goede relatie met hen op en heb je daar plezier in.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent die enthousiaste verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een mbo- of hbo diploma verpleegkunde en bij voorkeur een jaar gewerkt op een interne’ afdeling.

Nog belangrijker vinden wij je drive om verder te leren en je passie voor het specialisme. Goed plannen en organiseren zit in je bloed want het volgen van een opleiding is behoorlijk pittig.

Affiniteit met het verzorgen van chronisch zieke mensen is natuurlijk logisch. Je staat stevig in je schoenen, bent energiek en erg flexibel en past uitstekend in ons team!

Wat stellen wij daar tegenover?

 • een afwisselende baan voor 32 uur per week op 4 verschillende locaties : Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Texel
 • een contract gedurende de opleiding met uitzicht op een vaste aanstelling
 • tijdens de opleiding ontvang je een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. Na diplomering word je ingeschaald in FWG 50 (max.
 • € 3.664,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)

 • Na diplomering zal bij geschiktheid het contract over gaan tot een vaste aanstelling.
 • een leuke baan in een top klinisch ziekenhuis met veel ruimte voor ontwikkeling, opleidingen, innovatie en onderzoek
 • een collegiaal team, informele werksfeer, ruimte voor nieuwe initiatieven
 • Waar ga je werken?

  Op onze afdeling dialyse passen we alle vormen van nierfunctie vervangende therapie toe. De dialyseafdeling heeft de beschikking over de modernste apparatuur en de medewerkers staan voor continuïteit en kwaliteit van zorg en voor veiligheid van de patiënt.

  Ons team bestaat uit bevlogen en betrokken medewerkers die onze patiënten en elkaar graag helpen. Als leerling dialyseverpleegkundige werk je nauw samen met o.

  a. dialyseverpleegkundigen, nefrologen en zorgassistenten.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  De opleiding

  Je opleiding tot dialyseverpleegkundige duurt 15 maanden en deze start in april 2021. Voordat je aan de opleiding begint werk je bij voorkeur minimaal 2 maanden als verpleegkundige op de dialyse afdeling om alvast het vak en je collega’s op de afdeling te leren kennen.

  Het praktijkgedeelte van de opleiding volg je binnen onze organisatie. De theorie wordt verzorgd door VUMC. Tijdens je opleiding heb je twee vaste werkbegeleiders en werk je intensief met hen samen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier