Senior IT Integration Architect EDI
WR.nl Solliciteren
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
5 dagen geleden

Bij welk bedrijf je gaat werken : WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever :

 • Wij faciliteren transparante en efficiënte samenwerkingsprocessen in de supply chain door middel van IT.
 • Ben jij een Integration Architect?
 • Heb je ervaring met XML / XSD / XSLT, scripting en webservices / API's?
 • Vaste baan : Sr Integration Architect EDI ESB 4.500 - 5.300 Sr Integration Architect

  Wij helpen klanten met het stroomlijnen van de samenwerking binnen de supply chain. Met behulp van de modernste open source technologie en een geavanceerde benadering worden EDI-verbindingen tussen onze klanten en hun business partners opgezet en ondersteund.

  Koppelingen met bekende ERP-systemen zoals SAP zijn hierbij aan de orde van de dag.

  Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

  Welke taken horen bij een Senior IT Integration Architect EDI :

  Voor de vacature als Sr Integration ArchitectRotterdam Supply Chainga je het volgende doen :

  De Integration Architect werkt in het Integration Team dat Integration as a Service (IntaaS)-oplossingen levert voor deze klanten.

  Je werkt in, een Agile team met Integration Engineers en een Customer Success Manager en een Scrum Master. In deze rol ontwerp en geef je leiding aan de implementatie van de technische integratie, adviseer je over tools en technologieën en geef je het goede voorbeeld ter ondersteuning van de Build en Test fasen in een hands-on modus.

  Je werkt rechtstreeks samen met projectmanagers en collega's van onze klanten en zakenpartners.

  Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  We zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal vier tot zes jaar ervaring als supply chain integratie engineer. Hoofdtaken :

 • Reviewen van integratieverhalen voor berichtconversies en webservices van verschillende formaten en zorg voor consistentie, adviseer collega's over verbeteringen en bied actieve ondersteuning waar nodig;
 • Leidinggeven aan ontwerp en levering van technische verbindingen en gebruikte communicatieprotocollen, inclusief monitoring en connectiviteit van interne automatiseringstools zoals QIS-router;
 • Ondersteunen van engineers in het team die berichtenconversie, routings, bedrijfsregels en opzoektabellen bouwen en een hands-on aanpak hanteren bij complexe integratieverhalen;
 • Samenwerken met projectmanagers die bredere projecten beheren met onze SCM-apps en -portals op architectuurniveau (waar CSM actief de operationele oplevering beheert);
 • EDI-verbindingen testen met onze klanten en hun business partners;
 • Samenwerken met de teamarchitect van SCM-apps om de algehele levering van Agile Release-trein af te stemmen.
 • Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een gemotiveerde Sr Integration Architect, die past in deze rol.

  Dit ben jij :

  Om succesvol te zijn in deze job verwachten we dat je beschikt over :

 • Opleidingsachtergrond of ervaring op HBO / Master niveau in ICT (HBO);
 • Vier tot zes jaar ervaring met moderne ICT technologie zoals XML / XSD / XSLT, scripting en webservices / API’s in een Supply Chain Integration context (klant / service provider / broker);
 • JAVA-ervaring;
 • Praktische kennis van het analyseren van applicatielogboeken en goede vaardigheden voor probleemoplossing;
 • Vakkundige kennis van en ervaring met integratiesoftware als MuleSoft ESB (voorkeur) of vergelijkbare tools; kennis van andere integratiesoftware of middleware, bijvoorbeeld SAP Netweaver PI;
 • Bouwkundige vaardigheden om te werken in een omgeving met backoffice-systemen, webapplicaties en integratie;
 • Toewijding aan proces en kwaliteit, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen werk en begeleiding en feedback geven aan het team;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Goede beheersing van de Engelse taal. Al onze documentatie is in het Engels en dit is ook de interne taal in het bedrijf;
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Gouda, Spijkenisse en Dordrecht.
 • Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk? :

  Deze werkgever zoekt iemand voor de lange termijn. Deze werkgever heeft een goede sfeer. Daarom investeren zij ook in hun medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedt deze werkgever uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 4.500 tot Euro 5.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling.Het aantal vakantiedagen is 26.WR streeft naar een goede match.

  Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Solliciteer binnen enkele muisklikken :

  Bij dit bedrijf spelen nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Sr Integration Architect Integratie Architect of Integratie Ontwikkelaar.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier