HR Corporate Recruitment Stagiair
Nestlé
Netherlands
2 dagen geleden

De divisie Human Resources kortweg HR genoemd levert professionele ondersteuning op het gebied van Human Resource Management.

Dit betekent dat HR-advies en ondersteuning levert aan medewerkers enleidinggevenden, zorgt voor adequaat beleid en consistente toepassing hiervan.

Wij houden ons dus bezig met het belangrijkste onderdeel van Nestlé : de mensen!Voor een high performance organisatie’ is het aantrekken en werven van nieuwemedewerkers essentieel.

Recruitment richt zich op de search en selectie vanexterne talenten voor Nestlé. Daarnaast is Recruitment verantwoordelijk voor deEmployer Branding van onze organisatie in de arbeidsmarkt.

Op dit moment is Nestlé bezig met het voorbereiden van groteveranderingen in processen, dit wordt vanuit Nestlé Global geïnitieerd.

Voor deHR-afdeling betekend dit dat er vanaf november een nieuwe manier van werkengeïmplementeerd zal worden, namelijk hire to retire’.

Als stagiaire krijg jijde unieke kans om mee te kijken en mee te ervaren hoe zo een grootveranderproces en implementatie van een nieuwe manier van werken eraan toe gaatin een grote internationale organisatie.

Op de Human Resources afdeling van Nestlé zoeken we per 1 augustus 2019 een nieuwe stagiair.Heb jij een passie voor mensen en wil deze graag in de praktijk brengen binneneen groot en internationaal bedrijf?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Corporate Recruitment stagiair(e) heb je de volgendeverantwoordelijkheden :

 • Het ondersteunen van de Recruitment afdeling inhet werving- en selectieproces van nieuwe medewerkers binnen de organisatie;
 • het gehele recruitmentproces van begin tot eind(e.g. vacatures schrijven, het in gang zetten van sollicitatieprocedures,contact met kandidaten onderhouden en het afhandelen van indiensttreding vannieuwe medewerkers);
 • actieve rol in de selectie van kandidaten en hetvoeren van sollicitatiegesprekken;
 • HR-afdeling ondersteunen in hetimplementatieproces van hire to retire’;
 • meedenken en werken aan het ontwikkelen van deafdeling (e.g. employer branding & talent sourcing).

  Als Corporate Recruitment stagiair(e) word je begeleid door de HiringManager van Nestlé Nederland.

  Een unieke kans om te ervaren hoe het is om je steentje bij tedragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers en managers.

  Daarnaast is dezestage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in eenmultinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op hethoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid.

  Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stagenatuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantooris er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten engenieten van leuke activiteiten.

  Daarnaast bestaat er een hechtestagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjesgeorganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

  Jouw werkplek in Amstelveen, vlakbij het Stadshart, is goed tebereiken met het openbaar vervoer. Met bijvoorbeeld Utrecht, Leiden enRotterdam zijn er goede verbindingen naar station Amsterdam Zuid, vanaf hetstation is het slechts 10 minuten met de met bus / tram.

 • Een fulltime stage (39 uur per week);
 • 10 vakantiedagen (eventuele inwerkdagen komen hier nog bij);
 • een stagevergoeding van €500 in de maand;
 • volledige reiskosten vergoeding;
 • een veelheid aan professionele trainings- enontwikkelingsprogramma’s;
 • prettige werkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedrevencollega’s.

 • HBO / WO student, bij voorkeur een studie richting Human ResourceManagement, Personeelswetenschappen, Psychologie, Sociologie, Communicatie ofBedrijfskunde;
 • zelfstandig en durft de regie te nemen;
 • legt gemakkelijk contact met mensen, is enthousiast encommunicatief sterk;
 • kan goed plannen, organiseren en werkt nauwkeurig;
 • nieuwsgierig.

  Onze recruiters staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.Stuur je vraag naar careers nl.nestle.com en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

  Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op devacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief t.a.v.

  WibiSchouwenaars. Alleen sollicitaties met cv en motivatie worden in behandeling genomen.

  In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren,zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler inNutrition, Health en Wellness.

  Inmiddels al 150 jaar gevestigd in Nederland.Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties.

  Wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij jou thuis gebeurt; hoewe omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen engezinnen geven.

  We zijn hier om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij tedragen aan een gezondere toekomst in deze tijden van onzekerheid en chaos in dewereld.

  We hebben het besef dat we daar verantwoordelijkheid in moeten nemen.Door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren.

  We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen metlokale verplichtingen. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier