Klantenservicemedewerker inbound (M/V)
Werkis
Administratief // IJsselmuiden, Netherlands
14 dagen geleden

Functieomschrijving :

Heb jij graag veel verantwoordelijkheid en ben jij op zoek naar een uitdagende baan als medewerker klantenservicemedewerker inbound?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als klantenservicemedewerker inbound bij Uitgekookt ben je verantwoordelijk voor het vriendelijk te woord staan van klanten en bezorgers.

De vragen zijn divers, dus jij kunt snel schakelen. Het contact is voornamelijk telefonisch. Jij bent dus niet bang de telefoon op te nemen en helpt de klant graag verder met een passend advies.

Daarnaast krijg jij ook de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van de mail en onderhouden van de chat. Jij bent beschikbaar voor minimaal twee avonden in de week.

De mogelijkheden om te werken zijn op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond van 16 : 30 - 20 : 30. Perfect voor een bijbaantje dus!

Uitgekookt bereidt dagelijks maaltijden voor vele trouwe klanten in het hele land of cateren zij tot 1.500 gasten op een evenement.

Uitgekookt maakt de maaltijden, verpakt de maaltijden en bezorgd de maaltijden. Daarnaast verzorgt Uitgekookt de catering voor elk feestje en organiseren zij events.

Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en gekookt met passie. De laatste jaren is Uitgekookt hard gegroeid, maar de echte liefde voor het vak zijn zij nooit vergeten.

Ben jij de klantenservicemedewerker inbound die wij zoeken? Solliciteer dan direct door het reactieformulier in te vullen of door te bellen naar 06 - 1515 1117!

 • Zelfstandig kunnen werken
 • Stress bestending
 • Snel kunnen schakelijk en verbanden zien
 • Oplossingsgericht zijn
 • Servicegericht zijn
 • Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier