Inpakmedewerker / Productiemedewerker (3-ploegendienst)
Sanorice
Veenendaal, NL
4 dagen geleden

Functie aanbod :

Wij bieden jou een afwisselende en flexibele baan op basis van een oproep uitzendovereenkomst. SanoRice werkt in een drie ploegendienst waarbij je elke week meedraait met een van deze ploegen.

Wij doen ons uiterste best om jou zoveel mogelijk uren in te plannen, natuurlijk afhankelijk van jouw functioneren.

Bij SanoRice is veel mogelijk, in overleg met de Project Intercedent kun je een voorkeur voor bepaalde diensten aangeven en kun je jouw beschikbaarheid doorgeven.

Wij werken met een online plansysteem waarin jij verlof kunt aanvragen.

Functie eisen :

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen ben je minimaal 18 jaar en beschik je over een flexibele instelling, je hebt zin om te werken en je bent niet te beroerd om hard te werken.

Daarnaast ben je nauwkeurig genoeg om de kwaliteit te waarborgen die SanoRice van jou verwacht. Verder verwachten wij van je dat je met zowel ons als de directe collega’s op een correcte manier communiceert.

Wij vragen veel van je, maar wij bieden jou ook heel wat. Namelijk een prima startsalaris en indien jij je positief onderscheidt in je werk dan kan je na 26 weken een hoger salaris verdienen.

Daarbovenop ontvang jij ook nog verschillende toeslagen voor het werk in de vroege-, late- of nachtdienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier