(Basis)arts Verzekeringsgeneeskunde
Recruitnow
Alkmaar, Nederland
7 dagen geleden

Over de functie Samen de zorgvraag en technologische mogelijkheden met elkaar verbinden . Wil jij graag één jaar ervaring op doen als basisarts en je eigen netwerk uitbreiden met specialisten?

Als basisarts binnen de verzekeringsgeneeskunde zal jij je voornamelijk bezig houden met het houden van intakes en voortgangsgesprekken met cliënten en hun re-

integratieproces. Hierbij pas je verschillende gesprekstechnieken toe. Tijdens deze gesprekken beoordeel en kijk je samen met de cliënt naar de mogelijkheden om terug te keren in het arbeidsproces.

Je hebt per cliënt een uur tijd om het gesprek te voeren. Deze vacature is geschikt voor ANIOS. Een AIOS-traject is hierbij een optie.

Na een praktijkgerichte opleiding van zes tot acht weken ga je aan het werk onder begeleiding van een ervaren verzekeringsarts.

Daarnaast is het mogelijk om een dag intern mee te lopen met een ervaren verzekeringsarts. Functie eisen Master Geneeskunde afgerond en BIG geregistreerdCommunicatief vaardig en je staat stevig in je schoenenDeskundigheid, respect en resultaatgerichtheid kenmerken jouw persoonlijke kwaliteitenWerkervaring is een préBeschikbaar voor 32-

38 uur per weekWat biedt Maandag® jou?Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Meeloop dag bij opdrachtgever.Projectbegeleiding van Maandag®.Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan wil ik graag met jou in contact komen! Neem contact met mij op via 06-

22 10 09 78. Over het bedrijf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier