Woonzorgcoördinator
Saffier De Residentiegroep
WoonZorgPark Swaenesteyn, Den Haag
5 dagen geleden

Je werkt graag in een gezellig team in Den Haag in wijk Leyenburg. Heb je een voorkeur voor de doelgroep somatiek? Dan is WoonZorgPark Swaenesteyn echt iets voor jou.

Jouw rol als woonzorgcoördinator EVV

Als woonzorgcoördinator (EVV) coördineer jij de zorg en welzijn zodanig dat het allemaal op rolletjes verloopt. Met de juiste kennis en vaardigheden red je het niet alleen.

Je bent ook een betrokken mens met oog voor wat belangrijk is voor de bewoners. Swaenesteyn telt 9 etages. Daarom is enige zelfstandigheid van belang.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je overlegt met je team over jouw plannen met de bewoners.

Waar ga je werken?

Swaenesteyn is een levendig en gezellig WoonZorgPark in de Haagse wijk Leyenburg, op loopafstand is het winkelcentrum Leyenburg (hoek Escamplaan / Volendamlaan) te vinden.

Bewoners wonen hier zelfstandig, met de nodige zorg en behandeling. Swaenesteyn is in transitie van een traditioneel verzorgingshuis naar een woonzorgpark waar (ook) zwaardere zorg wordt geboden.

Dit maakt Swaenesteyn tot een inspirerende en dynamische werkomgeving, waar medewerkers gestimuleerd worden om mee te denken over de veranderingen en verbeteringen ten aanzien van de kwaliteit van zorg.

Een proactieve houding, eigen verantwoordelijkheid, reflectie en teamgeest zijn belangrijke waarden om hier invulling aan te geven.

Met ons team proberen wij met veel enthousiasme en plezier gezamenlijk de bewoners het zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Bewoners krijgen ondersteuning bij zorg en behandeling maar ook bij het realiseren van een zinvolle dag-invulling zoals ze dat thuis gewend waren.

Wij dagen elkaar uit om meer kwaliteit te leveren en samen het verschil te maken.

Past dit bij jou?

 • Je hebt (bijna) het diploma Verzorgende IG niveau 3 met EVV opleiding of Verpleegkundige
 • Je bent een teamspeler en werkt goed zelfstandig
 • Je hebt feeling met doelgroep Somatiek
 • Meer informatie

  Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Thed Dissel of Annita Laros via 070-4487000.

  Solliciteren

  Bel of WhatsApp gerust met Jan de Roode, recruiter via 06-57512181.

  We ontvangen graag uiterlijk 26 mei aanstaande je reactie via het online sollicitatieformulier. We nemen binnen 2 dagen contact met je op over de verdere procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier