Operator Tuinbouw
Perflexxion
Gravenzande, NL
6 dagen geleden

Wat je gaat doen

Als Operator ga jij aan de slag met de machines die de planten verpakken. Het zijn prachtige, bloeiende planten en een heleboel verschillende soorten! Je zorgt voor de juiste verpakkings-

rol en je stelt de machine op de juiste manier in. Dan kan het proces van start! De Productiemedewerkers zorgen ervoor dat de verpakte planten op de karren worden gezet, zo kan jij je concentreren op de machines, de verpakkingen en de lopende band.

Dan valt ineens de machine stil; een storing. Maar geen paniek, jij houdt het hoofd koel en je achterhaalt waar het probleem zit.

Samen met een collega Operator weten jullie binnen korte tijd de storing te verhelpen. Nu moet er stapje harder worden gewerkt om de achterstand in te halen, de bestellingen moeten namelijk vandaag nog de deur uit!

Over het bedrijf

Dit bedrijf dat werkzaam is in de glastuinbouw is gevestigd in Maasdijk. Zij nemen een belangrijke plek in op de markt van bloeiende planten.

Op deze kwekerijen zijn allerlei nieuwe en hoogwaardige technieken toegepast om productieprocessen te stroomlijnen en producten van topkwaliteit te kweken.

Met het openbaar vervoer is deze locatie niet goed bereikbaar, maar als jij uit Den Haag, Delft of Rotterdam komt kan je hier wel makkelijk komen met de auto!

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bezit minimaal 1 jaar recente werkervaring in de tuinbouw als Operator en jij bent in staat om zelfstandig een verpakkingslijn te draaien;
 • Jij hebt affiniteit met de Agri sector, bekendheid met het Quick Plug systeem is een pluspunt;
 • Jij bent fulltime inzetbaar en met een goede motivatie om voor langere tijd het team te versterken.
 • Jij bent in het bezit van eigen vervoer en je spreekt vloeiend Nederlands!
 • Wat bieden wij jou?

 • Een bruto salaris tussen de €1900 en €2100 per maand;
 • Een zeer toegankelijke en informele werksfeer om in te gaan werken;
 • Bij goed functioneren uitstekende doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling;
 • Een prachtig Westlands bedrijf om je bij aan te sluiten!
 • Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan snel jouw CV op! Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in De Lier.

  Werktijden

  Dagdienst Direct solliciteren Bekijk vacature Zoek andere vacatures

  Solliciteren

  Voornaam Achternaam E-mail Telefoon Postcode Huisnummer Straat Woonplaats Vertel waarom jij geschikt bent voor deze functie Curriculum Vitae Hierbij verklaar ik dat ik het privacy statement gelezen heb en ermee akkoord ben.

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief met vacatures per e-mail. Bezig met versturen...

  Solliciteren

  Bedankt voor je sollicitatie, we laten spoedig horen of je in aanmerking komt voor deze functie.

  Vacature doorsturen

  Geen groene vingers? Wel technisch inzicht? En neem jij ook als ervaring als Operator of Machinebediende met je mee? Dan kan Operator Tuinbouw bij een prachtig bedrijf in het Westland jouw nieuwe baan zijn!

  Afzender

  Jouw naam Jouw e-mailadres

  Doorsturen naar

  Naam E-mailadres Stuur een bericht mee

  Vacature doorsturen

  Bedankt voor het doorsturen van deze vacature.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier