Kunststof lassers of branders gezocht glasvezel en elektra
Olympia
WOUDENBERG, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Heb je een technische achtergrond en help jij projecten samen met je team tot een goed einde te brengen? Deze organisatie is in de loop der jaren is uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de bouwbranche op nationaal niveau.

Ze specialiseren zich in ondergrondse infra. Hierbij kan je

denken aan alle soorten kabels en leidingen. De projecten waarbij ze zijn betrokken zijn verschillend in omvang en looptijd.

Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en zijn (ondanks dat het op dit moment een bedrijf is waar meer dan 300 medewerkers in dienst zijn) de betrokkenheid en saamhorigheid welke bij een familiebedrijf passen, duidelijk aanwezig.

Het bedrijft heeft meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen worden projectleiding, administratieve en coordinerende werkzaamheden verricht.

Deze opdrachtgever voert multidisciplinaire werken uit. grotere projecten en kleinere projecten die zowel WTB, Bouwkundige-, civieltechnische- en bedrijfskundige en infra- aspecten raken.

Functieomschrijving

Je maakt de lasverbinding van de kunststof mantel van een leiding

 • Je controleert de lasapparatuur en de kabels;
 • Je volgt de instructie en procedures

 • Je gebruikt de juiste gereedschappen in de juiste situatie;
 • Je past de toepassing zijnde lasvoorschriften toe;;
 • Je beoordeelt visueel de gemaakte PE of kunststof las.

  Functie-eisen

  Je beschikt over een lascertificaat van kunststof lassen of PE

 • Je hebt enige ervaring in de verschillende lastechnieken om kabels en leidingen te verbinden;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent bereid om verder te leren en je te ontwikkelen binnen het bedrijf;
 • Je heb een rijbewijs;
 • Je werkt nauwkeurig ;
 • Je woont in de regio van Amersfoort Ede Veenendaal Utrecht

  Je bent een goede samenwerker in een team.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime dienstverband voor 40 uur in de week. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding en ligt tussen de € 1.800-€2.300,-

  Om naar de werk locaties te komen wordt dikwijls een bus of auto beschikbaar gesteld.

  Het betreft een vaste baan. In de eerste periode ben je werkzaam via Olympia Woerden waarna je wordt overgenomen in een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

  Je doet cursussen en hebt ruime mogelijkheden om verder te leren en je te ontwikkelen.

  Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Woerden. Eenmaal in dienst van de opdrachtgever heb je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

  Wanneer je aansluit op de vacature en interesse hebt dan ontvangen wij graag je CV.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier