Accountmanager met coördinerende taken
Next Venue
Midden Nederland, NL
4 dagen geleden

Jij als Accountmanager met coördinerende taken

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende evenementen en bruiloften bij nieuwe en bestaande relaties.

Je bedient zowel de klein zakelijke markt (MKB) als particuliere markt. Denk hierbij aan bruiloften, vergadering en evenementen tot ongeveer 200 gasten.

Met behulp van onze nieuwste online tool stel jij het evenement samen, ontvang jij onze relaties op locatie, en presenteer je de mogelijkheden.

Jij kijkt hierbij naar de indeling van de ruimtes, de AV techniek en het food. Jij houdt het verkoop proces in de gaten en na afloop zorg je voor een goede aftersales.

Kortom, je doet er alles aan om in de doelstelling van onze relaties te voorzien en te zorgen voor een ongeëvenaard evenement.

Het werven van nieuwe relaties door middel van acquisitie en het uitbouwen van bestaande relaties (cross selling / upselling) is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Naast de sales behoren er ook een aantal coördinerende taken tot de functie, denk hierbij aan aanspreekpunt voor collega’s van de verschillende afdelingen, het voorzitten van de weekvergadering, het inwerken van nieuwe collega’s en het begeleiden van stagiaires.

Deze coördinerende taken kunnen worden uitgebouwd naar een leidinggevend niveau.

Je wordt onderdeel van een gedreven en gemotiveerd sales team van 10 personen verdeeld over twee teams : klein zakelijk / particulier en groot zakelijk.

Het hoofdkantoor van de Next Venue zit in Barneveld waar ook een deel van het sales team gevestigd is. Daarnaast werken er ook accountmanagers vanuit Amersfoort, Lunteren en Ede.

Uiteraard ben je veel onderweg om onze prachtige locaties aan onze relaties te laten zien.

Dit is iets voor jou omdat

Jij bent een sales topper met ontwikkelingsambitie. Je hart gaat sneller kloppen van hospitality. Je signaleert kansen en mogelijkheden en denkt mee over (nieuwe) evenementenprogramma’s en concepten.

Je bent een echte teamplayer en voelt je als in een vis in het water in een groeiend bedrijf en een dynamische branche. Daarnaast vind je het een mooie uitdaging om nieuwe relaties te werven.

Je bent een netwerker zonder drempelvrees en een echte ambassadeur voor Next Venue. Je werkt zelfstandig. Je bent ondernemend en een doorzetter.

 • HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 3 jaar relevante sales ervaring in de evenementenbranche, horeca, reisindustrie of F&B;
 • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig
 • Je bent gewend om te werken met omzetdoelstellingen
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier