Dialogue Manager (internship)
F. Hoffmann-La Roche Ltd
Woerden,Netherlands,
8 dagen geleden

Stagevacature Roche Nederland

Roche is één van de meest toonaangevende, research-georiënteerde healthcare-organisaties in de wereld. We zijn actief in zowel geneesmiddelen als diagnostica.

Dagelijks dragen ruim 90.000 medewerkers in meer dan 150 landen met een breed scala aan innovatieve middelen en diensten bij aan het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen.

Doing now what patients need next’ is onze missie. Op de afdeling Corporate Communications van Roche Nederland in Woerden is ruimte voor een

Je werkplek

Corporate Communicatie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de organisatie met als doel het versterken van de reputatie van Roche Nederland.

Speerpunten daarin zijn een hogere zichtbaarheid bij de verschillende doelgroepen en een duidelijke stem in het publieke debat.

Interactie en dialoog zijn bij uitstek de instrumenten die we inzetten om een geloofwaardige en betrouwbare healthcare partner te zijn.

Daarbij werken we samen met een groot aantal partners binnen en buiten de organisatie.

Je opdracht

Roche gaat de dialoog met de samenleving onder meer aan via de social media en in Rochetalks. Daarnaast zijn er een aantal ideeën om de dialoog nog meer aan te jagen, zoals het Roche Dialogue House : een mobiele unit waarin we de dialoog aangaan op verschillende plekken in het land.

Jouw opdracht is om samen met het projectteam dit idee verder uit te bouwen. Daarbij baseren we ons op de principes van design thinking : research, preliminary design, test, execution.

Je profiel

Je volgt een hbo- of een wo-opleiding op het gebied van Communicatie, Media, Eventmanagement of vergelijkbare opleiding.

Je bent gewend om een strategische visie te vertalen in concepten die de doelgroep aanspreken en daarbij multidisciplinair samen te werken.

Corporate Communicatie is immers integrale communicatie. Daarnaast beschik je over de nodige organisatiesensitiviteit en omgevingsbewustzijn.

Communicatie in de farma richting algemeen publiek vraagt om een zorgvuldige aanpak vanwege de regelgeving die in deze sector geldt.

Persoonlijke kenmerken en vaardigheden :

 • Je bent een optimistisch, energiek en creatief persoon en weet door je persoonlijkheid je collega’s te inspireren en zaken op een hoger plan te brengen;
 • Je hebt bij het creëren van content oog voor de strategie van de organisatie;
 • je beschikt over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden;
 • Je hebt een goed gevoel voor de 'tone of voice' zowel in schriftelijke als mondelinge communicatie en hebt goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in het Nederlands;
 • Je bent een integere persoonlijkheid die open en transparant is.
 • Deze meewerkstage (geen afstudeeropdracht) start 1 september 2018. Inhoud en duur van de stage wordt persoonlijk afgestemd.

  De verwachte duur van de stage is circa 5 maanden.

  Meer informatie over deze uitdagende stageplek kun je krijgen door te bellen of te mailen met Matthijs van Heusden, HR Officer van Roche.

  Reageren : of +31 (0) 348 438 302

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • At Roche, 94,000 people across 100 countries are pushing back the frontiers of healthcare. Working together, we’ve become one of the world’s leading research-
 • focused healthcare groups. Our success is built on innovation, curiosity and diversity.

  Roche is an equal opportunity employer.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier