Constructeur Waterbouw
Sweco AB
De Bilt
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor mijn team zoek ik een ervaren constructeur die de uitdagingen in ons werkveld overziet en die van daaruit helpt om onze inhoudelijke kwaliteit nog verder te ontwikkelen en te borgen.

Jan-Hein Poodt Teammanager constructieve Waterbouw

Sweco staat voor een sterke positie in de markt van de natte infrastructuur. Onze experts zorgen voor integrale, creatieve oplossingen voor nieuwbouw, beheer en onderhoud van waterwerken.

Hierbij kun je denken aan projecten op het gebied van havens, vaarwegen en tunnels. Voorbeelden van projecten waar wij trots op zijn : Spoortunnel Delft, gemaal C.

Mantel (Schardam), de A11 verbinding bij Brugge (B) en de Vizierstuwen in de Nederrijn.

Sweco zoekt voor haar afdeling Waterbouw een ervaren constructeur. Voor met name betonnen en stalen constructies in onder meer sluizen, gemalen, kademuren en haveninstallaties, maar ook tunnels en ondergrondse parkeergarages, verzorg jij zelfstandig de constructieve berekeningen en stel je de bijbehorende adviesrapportages op.

Daarnaast ontwikkel je je in de constructieve kennisvelden, om in de toekomst ook de meest complexe opgaven te beheersen.

Wij zoeken

 • Je bent een afgestudeerde ingenieur in de richting van Civiele Techniek met minimaal 8 jaar ervaring en met affiniteit voor waterbouwkundige constructies;
 • Je bent in staat om zelfstandig constructieve berekeningen en adviezen op te stellen, die voldoen aan alle hiervoor geldende normen en richtlijnen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de principes van projectmatig werken;
 • Je bent ambitieus en wilt in een omgeving van professionals en in toonaangevende projecten verder ontwikkelen in jouw vakgebied.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier