Chauffeur CE ()
Leen Bakker
Raamsdonksveer, Noord-Brabant
3 dagen geleden

Dit is je op het lijf geschreven

Hou je van veel kilometers maken, lekker naar je eigen muziek luisteren en klanten blij maken? Dan zit je bij LEEN wel goed!

Samen met jouw collega’s van Transport zorg je ervoor dat onze artikelen terecht komen in onze 170 filialen in Nederland en België.

Je rijd van de Belgische Ardennen tot het platteland van Friesland.

Bij aanvang van je werkdag staat de vrachtwagen klaar om te vertrekken. Hierin bevinden zich rolcontainers met winkelvoorraad die jij die dag gaat afleveren in een aantal filialen.

Je hebt maar één tot drie stops op een dag!

Aangekomen bij het filiaal zorg je samen met de winkelmedewerker dat de vracht gelost wordt. Vervolgens neem je lege rolcontainers en retouren mee terug en ga je, afhankelijk van je planning, naar het volgende filiaal of terug naar het distributiecentrum.

Samen met je partner beschik je over een gloednieuwe Mercedes Actros (nieuw model!) Jullie diensten wisselen elkaar af, de ene week vertrek je, afhankelijk van je bestemming, tussen 3.

00 uur en 5.00 uur vanuit Raamsdonksveer en ben je rond 12.00 uur terug. De andere week vertrek je rond 12.00 uur en ben je rond 21.

00 uur weer terug. Eén keer per twee weken werk je op zaterdagochtend.

In 2020 hebben onze chauffeurs de 1e prijs in Nederland gehaald van de Mercedes drivers league. Dat willen we graag zo houden en het liefst verbeteren. Help jij mee?

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Dat zijn we sinds 1918. We zijn trots op onze ondernemersgeest. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.

Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af : kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan.

In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. En we mogen dan 100 jaar oud zijn - we bruisen van de energie.

Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze groeiambitie?

Jouw interieur

 • In het bezit van een Rijbewijs E bij C en code 95
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Flexibel inzetbaar
 • Daar kun je mee thuis komen

 • Een personeelspas met 15% korting in onze winkels. Leuk voor je eigen inrichting, of als je een cadeautje geeft.
 • Marktconform salaris
 • Volledige vergoeding van code 95
 • Stoere personeelskleding zoals een polo, vest, jas en stevige werkschoenen.
 • Maaltijdvergoeding (afhankelijk van werktijden) en netto verblijfskosten.
 • Tegemoetkoming in je reiskosten van en naar ons Distributie Centrum in Raamsdonksveer, je dagelijkse vertrek- en eindpunt.
 • Vakantiegeld, pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier