Accountmanager in het Onderwijs
Bisbee Flexonderwijs
Den Bosch
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Heb jij ervaring in accountmanagement en in arbeidsbemiddeling, ben je op zoek naar meer verdieping in je functie en wil jij je ontwikkelen binnen een groeiende onderwijsorganisatie in de uitzendbranche?

Dan hebben wij de ideale baan voor je!

Je wordt mede verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze bedrijfstak Educatie / Inburgering & ISK. Als accountmanager (bij ons ook wel onderwijsmanager genoemd) houd jij je bezig met de plaatsing van geschikte docenten bij onze opdrachtgevers.

Je focust op prospects en klanten in het NT2- en ISK onderwijs en bent vooral verantwoordelijk voor het klant gerelateerde werk.

Je bent in staat om op creatieve wijze contact te onderhouden en zichtbaar te zijn voor je relaties.

Kandidaten worden geworven door ons recruitment team waar je natuurlijk veel afstemming mee hebt. Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch.

Kenmerkend aan jou is dat je een echte mensenkenner bent, met een goed oog voor wat mensen en organisaties in het onderwijs beweegt en je weet de juiste personen bij elkaar te brengen.

Waarom kiezen onze Onderwijsmanagers voor werken bij Bisbee?

Werken bij Bisbee ervaar ik als prettig omdat er een fijne informele werksfeer heerst. Je werkt vanuit een eigen’ klantbestand in samenwerking met een kleinschalig team.

Je helpt elkaar en vult elkaar aan. Hierdoor werken we als team samen aan het behalen van een mooi bedrijfsresultaat. Dit maakt werken bij Bisbee voor mij aantrekkelijk.

Jessica, onderwijsmanager

Werken bij Bisbee is nooit saai. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen. Vacatures die ingevuld moeten worden, inhoudelijke gesprekken met opdrachtgevers en (intake)gesprekken met sollicitanten.

Doordat je werkt met mensen en oplossingen vindt voor de capaciteitsvragen van je klant, ben je altijd klant- en servicegericht.

Als je een kandidaat geholpen hebt aan een leuke onderwijsbaan houdt het werk niet op. Er blijft nauw contact met de docent en de klant.

Dat geeft mij een goed gevoel.

Soraya, onderwijsmanager

Bij Bisbee wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van talent. Het is de persoon waar het om gaat. Daarom is er een aanbod van trainingen en workshops en worden er regelmatig (informele) bijeenkomsten en evenementen georganiseerd.

Loopbaanontwikkeling, werkplezier en een langdurige samenwerking zijn belangrijke peilers die behoren bij Bisbee als werkgever.

Voor mij zijn dit kernwaarden die er toe doen.

Suzanne, onderwijsmanager

Wat bieden wij?

 • salariëring tussen de €2500 en € 3500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • 30 vrije dagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband)
 • een netto onkostenvergoeding van € 50,- per maand
 • laptop en telefoon
 • een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Wie zoeken wij?

  We zoeken wij per direct een teamspeler, maar zeker ook een zelfstandig, ondernemend en daadkrachtig persoon. Iemand die samen met de andere teamleden succes boekt en werkt aan wat Bisbee wil zijn.

 • je bent hbo-opgeleid en hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling en accountmanagement
 • je hebt affiniteit met het onderwijs en / of je bent gemotiveerd je (verder) te verdiepen in deze sector
 • je bent voor tenminste 32 uur per week inzetbaar
 • je bent bereid het SEU examen af te leggen
 • Wie zijn wij?

  Bisbee is een echt onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken flex-docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten binnen het NT2 werkveld en binnen het regulier onderwijs.

  Daarnaast werken onze taalassessoren in opdrachten door het hele land.

  Bisbee is al 18 jaar de kweekvijver van docenten en assessoren voor het onderwijs. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze mensen en bieden ondersteuning bij diplomering of ontwikkeling van competenties.

  Bij Bisbee helpen we mensen niet alleen aan een baan, we helpen ze verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht.

  Ook intern kijken we naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Bisbee heeft een warm en betrokken team, wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en houden van een uitdaging.

  Wil je deel uitmaken van dit team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier