Wil jij werken op een gave sport bso als pedagogisch medewerker?
derec
IJsselstein,NL
3 dagen geleden

Wil jij werken op een gave sport bso als pedagogisch medewerker?

IJsselstein

Sportief, ondernemend en communicatief vaardig kenmerkt jouw karakter. Vind jij het leuk om een connectie te maken met groep 5 tot groep 8 en kan jij verantwoordelijkheid aan?

Druk dan snel op die knop en solliciteer.

Organisatie

De bso zit op een gave locatie, namelijk bij een sportvereniging. Hier staan uiteenlopende sporten centraal en de kinderen kunnen hun energie hier helemaal kwijt.

Alles is hier ook mogelijk, van kunstwerken maken tot het ’Wie is de Mol? ’’ toneelstukken bedenken en uitvoeren. Uiteraard is er ook ruimte om helemaal niks te moeten na school.

De pedagogisch medewerkers werken hier met plezier en passie om de kinderen een leuke middag te bezorgen en kijken echt waar de kinderen behoefte aan hebben.

Iedereen hecht waarde aan een huiselijk inrichting en om de kinderen te betrekken, beslissen zij hierin mee, zo voelt de bso voor iedereen als ''thuis'' aan.

De sfeer qua collega's is onderling erg hecht en betrokken.

Functie

Onder je takenpakket valt o.a. de kinderen ophalen van school en ze naar de bso brengen. Eenmaal op de locatie zorg je met je collega’s ervoor dat de kinderen een leuke en ontspannen middag hebben.

Het is belangrijk dat je aan kan voelen waar de kinderen behoefte aan hebben en kan inspelen op de groepsdynamiek. Op elke situatie kan jij pedagogisch handelen en snel schakelen.

Verder is samenwerken met je collega’s een groot onderdeel van je dag, denk aan het overleggen en uitvoeren van de middagplanning, samen zorgen dat iedereen zich thuis en gezien voelt en het bespreken van de dag om zo aan het einde van de dag, de ouders te voorzien van een goede overdracht van hun kind.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een kwalificerend diploma op minimaal mbo-3 niveau;
 • Je bent voor 15 uur per week beschikbaar;
 • Beschikbaar op maandag. dinsdag en donderdag
 • Je weet goed in te spelen op de behoefte van deze leeftijdsgroep;
 • Je weet van aanpakken;
 • Je bent sterk in teamverband.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Johanna een WhatsApp 06-10062537Johanna derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier