Service Technicus E - Eindhoven
Koninklijke BAM Groep N.V., Eindhoven
Eindhoven, Netherlands
2 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Servicemonteur Elektrotechniek - Jouw missie Wil je een technische allround functie bekleden bij een complex onderhoudscontract dat 24 / 7 in bedrijf is?

En wil je aan de slag op één locatie, namelijk het Justitieel Complex in bij jou in de buurt? Dan is deze rol iets voor jou! Wie zijn wij?

Al sinds 2007 speelt BAM Bouw en Techniek een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud.

Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

Daarom telt voor ons maar één ding : gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken.

Alles wat we doen moet onze klant verder helpen. Kortom, BAM Bouw en Techniek verzorgt het technisch beheer van complexe vastgoedportefeuilles in risicodragende vorm in de publieke en private markt.

Wat ga je doen? In de rol van Service Technicus houd je je bezig met allround werkzaamheden binnen het Justitieel Complex.

Je onderhoudt, inspecteert, test en repareert alle voorkomende Elektrotechnische installaties op locatie. Je spoort in deze installaties structurele storingen en / of procesfouten op en verhelpt deze.

Je verzamelt en documenteert informatie van de installaties en borgt hiermee de kennis voor de toekomst. Daarnaast voer je zelfstandig E werkzaamheden uit.

Naast het onderhoud, houd je je bezig met aanpassingen en uitbreidingen aan de installaties. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de locatie.

 • We vragen van jou naast zelfstandigheid en ondernemerschap ook organisatorische en communicatieve eigenschappen. Belangrijk voor jou om te weten : Je moet om kunnen gaan met snelle oplostijden;
 • Geen dag is hetzelfde; Je werkt op één locatie met één vast team; Je vindt het geen probleem om consignatiediensten te draaien (ongeveer eens per 6 weken);
 • Je vindt het een uitdaging om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken. Je denkt mee met de klant en realiseert zo extra werk Wat wij verwachten : Wat breng je mee?

  We zoeken een service engineer die sociaal ingesteld is. Je bent klantgericht en begrijpt dat jouw werkzaamheden impact hebben op de dagelijkse gang van zaken.

 • Je bent dienstverlenend en weet op verschillende niveaus te communiceren. Verder zijn er de volgende harde eisen : Afgeronde MBO (4) opleiding richting Elektrotechniek;
 • Ervaring in een beheer- en onderhoudsomgeving; Kennis van HVAC is een pré; Gedegen kennis van gebouwbeheersystemen (zoals Priva) is een pré;
 • Ervaring met IOLAN is een pré; Je woont in de omgeving van je werklocatie (Penitiaire inrichting). 34acda307fa4ba60aafe5191ec9a95da

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier