Helpdesk Specialist
Randstad
MAASTRICHT, NL
6 dagen geleden

Ben jij iemand die graag advies geeft aan familie of vrienden als het aankomt op smartphone en tablets. Wij zijn opzoek naar een helpdesk specialist in hartje Maastricht!

Hoe groter jouw passie met applicaties hoe sterker jij aan de telefoon overkomt! Door problemen op te lossen en klanten te helpen om alles uit hun device te halen, gaat het vaak om technische support.

Daarnaast ondersteun je klanten ook met algemene vragen.

Wij verwachten van jou dat je een enthousiaste helpdesk specialist bent die het niet erg vindt om een klant het verschil tussen swipen en klikken uit te leggen.

Kortom iemand die geduldig is en zich makkelijk inleeft om mensen een oplossing te bieden. Samen als team ontstaat er een gemotiveerde werksfeer, waardoor je als groep steeds beter wordt!

Wij bieden jou een energieke werksfeer met leuke collega’s in hartje Maastricht. Daarnaast wordt er binnen het bedrijf een job zekerheid geboden met een passend salaris als helpdesk specialist.

Het bedrijf biedt ook voldoende doorgroeimogelijkheden aan. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie jij een baan met veel klantcontact helemaal zitten?

Reageer dan vandaag nog door op onderstaande 'sollicitatie button' te klikken! Heb je verder nog vragen twijfel dan niet en geef een ons belletje op 043-3291710.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Schriever, Yanou

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier