(1e) Bedrijfsauto Technicus
Truckland - Amsterdam
Amsterdam, NL
8 dagen geleden
source : deBanenSite

Truckland - Amsterdam zoekt een (1e) Bedrijfsauto Technicus te Amsterdam MBO geplaatst op 28-04-2019

1e) Bedrijfsauto Technicus

Ben jij gek op sleutelen aan voertuigen? Word dan monteur bij Truckland.

BEDRIJFSPROFIEL :

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens (o.

a. merken als DAF, FIAT, Ginaf, Tatra en Iveco). Met in totaal 14 vestigingen in meerdere landen en meer dan 450 medewerkers biedt Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor de klant snel geholpen kan worden.

Truckland is volop in beweging en heeft een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Onze kernwaarden zijn : ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijk en oprecht en enthousiast!

Vestigingen in Nederland : Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam Noord en Zuid.

WIJ ZOEKEN :

Voor de bovengenoemde vestigingen in Nederland zijn we op zoek naar zelfstandig werkende monteurs met een passie voor het vak.

Als (1

bedrijfswagenmonteur / truckmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks.

Je bent in staat om diagnoses te stellen en de hieruit voortvloeiende werkzaamheden te verrichten. Je voert daarnaast ook diverse controles en inspecties uit zoals APK en Tacho.

WIJ VRAGEN :

Je bent een zelfstandig werkende, ervaren Bedrijfsauto Technicus in het bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma. Bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid of bereid deze nog te halen (op kosten van Truckland).

Voor je collega's ben je een actieve en prettige teamgenoot en je beschikt over een goed technisch inzicht en een flexibele instelling.

Je bent gericht op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

 • ARBEIDSVOORWAARDEN;
 • Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met een goed salaris, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (min de eerste 10 km), een collectieve zorgverzekering bij CZ, een mooi pensioenfonds bij PMT en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

  Zo ontvang je 25 verlofdagen en daar bovenop nog 13 ADV dagen. Indien je een hoger salaris wilt hebben dan kun je ervoor kiezen om je ADV dagen maandelijks uitbetaald te krijgen.

  Ook bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen (betaald door Truckland).

  Truckland heeft ook een personeelsvereniging waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd en uiteraard in januari een gezellige nieuwjaarsborrel waarbij alle vestigingen van Truckland samen komen!

  Heb je vragen? Bel ons dan vandaag nog op via 088 5 807 807.

  Interesse in de functie van (1e) Bedrijfsauto Technicus bij Truckland - Amsterdam regio Amsterdam?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier