Open sollicitatie
Mysolution BV
Houten, NL
6 dagen geleden

2 mei 2021

Pas jij binnen onze organisatie maar zit er geen geschikte vacature tussen? Dan is er een mogelijkheid om te solliciteren via een open sollicitatie.

Heb je een afgeronde HBO / WO opleiding en heb je affiniteit / ervaring met ICT / werkprocessen, dan pas je zeker bij onze organisatie! Bij Mysolution werken wij met individuen, analytisch sterke mensen die de brug kunnen slaan tussen business & ICT. Nieuwsgierig?

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van standaard ERP en CRM-software op basis van Microsoft en Salesforce technologie gericht op de uitzend-, detachering-, recruitmentbranche en zakelijke dienstverlening.

Bedrijven als USG People, Brunel, AB Vakwerk, SUSA, Timing, Covebo, Michael Page en POSG werken met onze innovatieve software.

Met 170 collega's is onze organisatie overzichtelijk, informeel en kwalitatief hoogstaand. Het merk Mysolution staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, meer integratie en meer efficiency.

Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien.

Wil jij een open sollicitatie doen? Klik op onderstaande button om te solliciteren!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jeremy van der Plaat (Corporate Recruiter) via 06 30 24 52 89 of

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier