Vrijwilligerswerk als financieel-expert
YoungCapital
Leiden-NL
6 dagen geleden
source : youngcapital

Wat ga je doen?

Goed financieel advies is helaas niet voor iedereen weggelegd. Mensen hebben de Nederlandse taal bijvoorbeeld nog niet helemaal onder de knie, schamen zich voor hun situatie of kunnen ’t simpelweg niet betalen.

But that’s where you come in .

Via NLvoorelkaar kun je makkelijk en snel als vrijwilliger aan de slag bij verschillende pro bono-organisaties. Sluit bijvoorbeeld eens een uurtje aan als financieel-

expert bij het sociaal spreekuur in jouw buurthuis. Of help ouderen met het invullen van hun belastingaangifte. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer, voor wie en wat je precies doet.

Vrijwilligerswerk wanneer het jou uitkomt.

Als vrijwillig financieel-expert maak je zelf de juiste match tussen jouw wensen én het aanbod aan vrijwilligerswerk. Of je nu full focus elke week een uurtje wil vullen als vrijwilliger of maar één keer een middagje vrij plant : er zit voor iedereen iets tussen.

Wat wij bieden

 • Vrijwilligerswerk als financieel-expert;
 • Relevante (werk)ervaring én de kans om jouw financiële kennis up-to-date te houden;
 • Flexibele vrijwilligerstijden : waar, wanneer en hoe is up to you;
 • Ontmoet interessante mensen en verzamel ontelbaar veel karmapunten.
 • Wat wij vragen :

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Je hebt een grote financiële kennis. Of dit nu op gebied van hypotheken, belastingaangifte of subsidies, maakt ons niet zoveel uit.
 • Open houding, enthousiast en betrouwbaar : zo zouden jouw vrienden je omschrijven.
 • Solliciteren

  Denk jij nu : kom maar op met die cijfertjes? Klik dan op Solliciteer direct’ en je wordt vanzelf doorgestuurd naar NLvoorelkaar.

  nl, het grootste vrijwilligersplatform van Nederland. Hier vind je alle actuele vrijwilligersklussen bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier