Onderzoeksmedewerker 'Zorgconcepten voor mensen met dementie'
Tilburg University
Tilburg, Netherlands
4 dagen geleden

Voor Tilburg School of Social and Behavioral Sciences zijn wij op zoek naar een Onderzoeksmedewerker voor het project Zorgconcepten voor mensen met dementie’ 0,6-

0,8 fte voor 5,5 maanden

We zoeken een onderzoeksmedewerker voor het promotieproject : Zorgconcepten voor mensen met dementie’. Het project wordt uitgevoerd vanuit Tranzo, onderdeel van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University.

Projectomschrijving

Je leven kunnen blijven leven zoals je dat zelf wilt, ook als je wegens dementie niet meer thuis kunt wonen. Dat is iets wat voor iedereen mogelijk zou moeten zijn.

Het promotieonderzoek Zorgconcepten voor mensen met dementie’ richt zich op het onderzoeken hoe de intramurale woonvormen voor mensen met dementie van verpleegzorgorganisaties De Wever en De Leyhoeve kunnen bijdragen aan het stimuleren van autonomie van de bewoners en mantelzorgverlening door naasten.

Het promotieonderzoek bestaat o.a. uit twee deelstudies naar de werkzame elementen van verschillende woonvormen voor mensen met dementie met betrekking tot de autonomie en welzijnsbeleving van bewoners en de mantelzorgverlening.

Als onderzoeksmedewerker werkt u mee aan de dataverzameling van deze twee deelstudies. Uw werkzaamheden bestaan uit het doen van observaties, het uitzetten en invoeren van vragenlijsten en het coderen, analyseren en interpreteren van de verkregen onderzoeksgegevens en het meedenken over de vervolgstappen in het onderzoek.

U werkt samen met de promovenda op dit project en zal ook aan haar verantwoording afleggen.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een onderzoeksmedewerker voor in principe 24 uur tot 32 uur in de week (0,6-0,8 fte) voor 5,5 maand.

U heeft een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de sociale en / of gezondheidswetenschappen. Verder hebt u affiniteit met verpleeghuiszorg en bij voorkeur (1-

3 jaar) onderzoekservaring. Vanwege de aard van de werkzaamheden zal u in de periode maart tot en met mei 2019 ook enkele ochtenden (7 : 00-

11 : 30 uur), avonden (16.00-20.30 uur) en een of twee zaterdagmiddagen (11.30-16.00 uur) beschikbaar bent. Verder beschikt u over goede contactuele eigenschappen, kunt in teamverband werken, bent u zelfstandig en proactief en leert u snel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier