Assistent Regiomanager
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
6 dagen geleden

Over deze vacature

Ben jij een steun en toeverlaat voor de regiomanager op onze locatie Tabitha en heb jij naast een dienstverlenende houding ook organisatorische kwaliteiten en inzicht in de werkwijze van een (ouderen)zorginstelling?

Wellicht zijn wij dan wel op zoek naar jou! Cardia heeft per direct ruimte voor een ambitieuze, ondernemende e.n mensgerichte professional die toe is aan een nieuwe uitdaging in een mooie organisatie in de rol van :

Functieomschrijving

In deze functie ondersteun je de regiomanager, zowel secretarieel als bij de ontwikkeling en implementatie van het beleid van de locatie.

Denk hierbij aan het ondersteunen van de cliëntenraad, het kaderoverlegg, maar ook het opstellen, uitrollen en monitoren van het lokale jaarplan.

Je signaleert knelpunten en stelt verbetervoorstellen op. In deze functie rapporteer je aan de regiomanager en maak je onderdeel uit van het kader van de locatie Tabitha.

Je kennis op het gebied van het ontwikkelen van beleid op deelgebieden (zorg en kwaliteit) en het verbeteren van procedures en richtlijnen, komt in deze functie tot zijn volle recht.

Natuurlijk werk je hierbij ook samen met de afdeling beleid en kwaliteit.

Wij vragen

Kennis, ervaring en deskundigheid :

 • HBO+ / WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, BMG;
 • Kennis van processen op het gebied van zorg, welzijn en bedrijfsvoering;
 • Kunnen schakelen op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • Ervaring met het opstellen van beleid, procedures en richtlijnen.
 • Persoonskenmerken :

 • Uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Ondernemende en oplossingsgerichte instelling;
 • Organisatiesensitiviteit en sociaal vaardig in combinatie met resultaatgerichtheid;
 • Verder vinden wij het belangrijk dat je van harte mee kan werken aan de invulling van onze visie en missie.
 • Wij bieden

  De mogelijkheid om als professional een wezenlijke bijdrage te leveren aan de dienstverlening van de organisatie en de regio’s in het bijzonder.

  Voorts stellen wij je in de gelegenheid om jouw kennis toe te passen in de ouderenzorg en krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

  Je komt te werken in een boeiende en plezierige organisatie die met kleine maar hechte teams werkt, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.

  Salariëring vindt plaats op basis van FWG 50 (CAO VVT) met een bijbehorend bruto maandloon, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de €2762,34 en €3707,64 op basis van een 36-urige werkweek.

  Waar kom je te werken?

  Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend.

  Onze medewerkers zijn deskundig en werken met plezier en bezieling. In de regio Haaglanden hebben we een viertal locaties voor wonen, zorg en welzijn, een vijfde locatie in Zoetermeer is in aanbouw.

  Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en Planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

  Meer info

  Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief voor 23 oktober 2020 t.

  a.v. Patricia van Alenburg naar werken cardia.nl.

  Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marieke Thoen, Projectleider Beleid & Kwaliteit via telefoonnummer 070 8008400 of via mthoen cardia.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier