Rayonmanager regio Utrecht (32-40 uur)
Lidl Nederland
Filiaal Vasco da Gamalaan 1-5, Utrecht
1 dag geleden

Lidl heeft een flinke groeiambitie en is op zoek naar een rayonmanager die dit waar wil én kan maken. Werken bij Lidl betekent werken vol gedrevenheid en altijd het beste uit jezelf willen halen.

Niet voor niets behoren we tot de snelst groeiende retail organisaties en staan we in de supermarkt top 3 van Nederland.

Lidl is voor regio Utrecht op zoek naar een ervaren rayonmanager met een flinke dosis ondernemerschap

De baan

Jij bent de schakel tussen de directie en jouw filialen. Je weet directiebeslissingen goed over te brengen naar jouw team, bewaakt het concept "Lidl" en borgt processen op de juiste manier.

Ook als ervaren rayonmanager begin je bij de basis van het bedrijf; het filiaal. afhankelijk van jouw ervaring pak je de werkzaamheden op van een (assistent) supermarktmanager.

Je grijpt hierin alles aan om zoveel mogelijk van de winkel te leren, van kassa draaien tot vakken vullen en alles wat er tussen zit.

Na de beginfase als (assistent) supermarktmanager breiden wij jouw leidinggevende functie in het filiaal steeds meer uit tot aan het niveau van een Lidl supermarktmanager.

Na het inwerktraject in de winkel word je gekoppeld aan een rayonmanager. Je loopt mee en voert de dagelijkse werkzaamheden uit die horen bij de functie.

Denk hierbij aan het bezoeken van de verschillende winkels, gesprekken met supermarktmanagers, personeelszaken, analyseren van verkoopresultaten, inrichting van winkels, voorraadbeheer, omgang met klanten en assisteren bij in- en verkoopprognoses.

In de rol van rayonmanager ben je eindverantwoordelijk voor 4 tot 6 filialen. Je adviseert en begeleidt de supermarktmanagers om het beste uit hun winkel en zichzelf te halen, maar verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

Tevens help je bij de personeelsbezetting en zet je samen de nieuwe wervingscampagnes in om het beste resultaat te behalen.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Bij voorkeur in commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als supermarktmanager, rayonmanager of vergelijkbare functie binnen de retail.
 • Ervaring binnen een FMCG organisatie.
 • Verder kun je goed plannen, organiseren en ben je ondernemend ingesteld door de klant centraal te stellen.
 • Je bent een doener en deinst er niet voor weg om zelf ook de handen uit de mouwen te steken.
 • Je bent in staat om jouw team iedere dag te motiveren te enthousiasmeren.
 • Je bent zelfbewust en continu op zoek naar wat je nog beter kunt doen.
 • Wij bieden

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijke door middel van interne opleidingsprogramma’s en persoonlijke coach.
 • Een uitdagende leidinggevende functie binnen een dynamische organisatie waarin je echt het verschil kunt maken.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met een auto van de zaak, een telefoon en een iPad en nog vele extra’s.
 • De kans om mee te groeien met een van de meest succesvolle organisaties van Nederland.
 • Interesse

  Neem voor meer informatie over de functie contact op met onze recruiter Nadine ( telefonisch of via what's app +31 (0)6 43224132 of per mail nadine.van der slik lidl.nl)

  Geen vragen? Solliciteer dan vandaag nog!

  Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier