Manager Retail
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
2 dagen geleden

Als manager retail geef je leiding aan een vestiging van een (groot)winkelbedrijf. Je begeleidt en coördineert alle werkzaamheden van een vestiging.

Je doet als het nodig is ook zelf de verkoop en presentatie van de artikelen. Je bent als manager retail verantwoordelijk voor de omzet van je vestiging en je neemt dus allerlei initiatieven om de omzet te stimuleren.

Dat kan bijvoorbeeld gaan om efficiënter voorraadbeheer, een betere winkelinrichting, nauwkeurig kassa- en geldbeheer of de motivatie van het personeel.

Je kijkt goed naar de lokale omstandigheden van je vestiging en stemt hier je beleid op af. Je overlegt met en rapporteert aan de directie van de winkelketen.

In de detailhandel zijn volop carrièrekansen. Soms begin je niet meteen als manager, maar doe je eerst werkervaring op. Ben je gemotiveerd en bereid hard te werken?

Dan kun je met deze opleiding sneller doorgroeien naar de functie van manager retail. Of wellicht werk je al als manager, maar heb je nog geen diploma en biedt deze opleiding je de kans om door te groeien in de organisatie.

Als je deze opleiding wilt volgen, moet je minimaal 20 uur per week werken bij een erkend leerbedrijf. Twee dagdelen per week krijg je les op school, dat is zoveel mogelijk in de ochtend.

Let op : Ook als je nog geen 18 jaar bent, kun je met deze opleiding starten.

Deze BBL-opleiding duurt drie jaar, maar we bieden de mogelijkheid om hem in twee jaar af te ronden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier