Schilder
Faber Personeelsdiensten
Kerkrade
6 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Bij Faber ga jij gebouwen en panden onderhouden als schilder bij een opdrachtgever werkzaam in de regio Parkstad die zich focust op onderhoudswerken voor bijvoorbeeld VvE’s en particulieren.

Geen werk is te groot of te klein voor dit bedrijf. Jij gaat aan diverse projecten meewerken waarbij het werk variërend is en waar kwaliteit voorop staat.

Bij Faber willen we jouw wensen realiseren en sta jij als vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!

Ben jij de kandidaat

Zit jij op dit moment thuis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al werk hebt maar toch nieuwsgierig bent wat Faber jou kan bieden?

In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als schilder in het onderhoud, twijfel niet en neem contact op.

Relevante schilder ervaring is vereist, daarnaast ben je positief ingesteld en collegiaal.

Wat wij bieden

Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.

500 en € 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen bij Faber : Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons.

Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes.

Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega’s.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Daphne Sonnenschein 06-82300363 of mailen naar d.

sonnenschein faberpersoneel.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier