Chauffeur C / Verhuizer
Logistic Force
Bergschenhoek, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Beschik jij over de Tetris skills die wij nodig hebben voor het inladen van de wagen en een rijbewijs C. Dan hebben wij d nieuws voor je : deze baan als chauffeur C verhuizer is jou op het lijf geschreven! Op dit moment zijn we voor een verhuisbedrijf in Naaldwijk op zoek naar een enthousiaste chauffeur die ook meehelpt met het uitvoeren van de verhuizing.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat werken voor een verhuisbedrijf dat staat voor kwaliteit en gevestigd is in Naaldwijk en Den Haag. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in particuliere verhuizingen in de regio van Den Haag.

Als chauffeur verhuizer start jij in Naaldwijk of Den Haag. De dag begint door samen met het team de juiste verhuismaterialen in te laden zoals dekens, verschillende soorten dozen, matras hoezen en het aankoppelen van de verhuislift.

Vervolgens zal je naar de klant vertrekken om de goederen in te laden en te lossen bij het nieuwe woonadres. Jij werkt samen met een team van ervaren verhuizer waarvan jij de naast het uitvoeren van de verhuizing ook de chauffeur bent van de verhuiswagen.

Indien je geen ervaring hebt als verhuizer dan leert men je graag het vak.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Rijbewijs C, bestuurderskaart
 • Goede mentaliteit en een verzorgd uiterlijk
 • Niet bang voor zwaar til werk.
 • Flexibele instelling en klantgericht.
 • Denken in oplossingen
 • Eigen vervoer is een pre en woonachtig in de regio Den Haag / Westland
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Allereerst natuurlijk in hetgeen waar we het uiteindelijk toch allemaal voor doen : doekoes! Oftewel een eerlijk salaris, maar dat vinden we niet minder dan logisch.

  Verder proberen we je als Logistic Force ook terug te betalen met de 'extraatjes', de ene job levert iets meer extraatjes op dan de ander (denk aan koffie met wat lekkers bij de klant) maar we zorgen in ieder geval voor persoonlijke aandacht en korte lijntjes! Ook kunnen we samen kijken naar jouw ambities, zo kun je bijvoorbeeld extra certificaten behalen via onze Logistic Force Academy, ervaar hoe werken ook kan!

  Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier