Begeleider
New business
Malden, Gelderland-Zuid
6 dagen geleden

Ben jij een zorgverlener in hart en nieren die een passie heeft voor ernstig meervoudig beperkte cliënten (EMB)? En ben jij op zoek naar een fijne werkplek in de gehandicaptenzorg waar je tijd kunt nemen voor je cliënten en waar van je wordt verwacht dat je graag meedenkt over de manier van zorg en samenwerking om de cliënten een zo mooi mogelijke dag te bezorgen?

Solliciteer!Voor De Grote 4 in Malden (bij Nijmegen) zoeken wij een begeleider EMB voor 20 tot 24 uur per week van 1 juni t / m 31 augustus.

2 woningen met tussendeur. Huis 4 wonen 4 cliënten waarvan 2 in rolstoel en 2 beperkt mobiel. Huis 4C wonen 4 cliënten (1 open plek) waarvan 2 in rolstoel en 2 beperkt mobiel.

ADL wordt volledig / bijna volledig overgenomen.Bekend zijn met werken met tillift, sta-lift, verzorging op bed / brancard.

Naast een sympathieke houding is het enorm belangrijk dat je alert bent, problemen signaleert en jouw bevindingen vervolgens rapporteert.

Je moet stevig in je schoenen staan en adequaat weten te handelen.Wil je graag als Begeleider aan de slag en heb je het juiste diploma, maar mis je een aantal vaardigheden?

Geen probleem! Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf kosteloos te laten bijscholen. Wij geven onder andere medicatiecursussen, waarbij je leert hoe je medicatie moet verstrekken.

Ook geven wij tilliftcursussen, waarbij je alle tiltechnieken die je nodig kunt hebben bij je werkzaamheden onder de knie krijgt.

Je bent in het bezit van een relevant diploma, zoals SPW, SPH, MMZ, CMV of vergelijkbaar. Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.

Je bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen. Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag., Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief. Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier