PLC Software Engineer
Vooq.
Zoetermeer, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werkzaamheden Als PLC Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van PLC Software voor innovatie automatiseringsprojecten.

Deze worden toegepast in infrastructurele bouwwerken. Voorbeelden hiervan zijn het aanleggen van een tunnel of een snelweg.

In deze projecten neem jij de lead en coacht de junior engineers in het engineeringsteam. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van software engineeringactiviteiten voor het project.

Op basis van de geformuleerde eisen maak jij een uitvoeringsontwerp en je schrijft de documentatie. Kortom; een veelzijdige en afwisselende functie als Software Engineer.

Organisatie Bij onze internationale opdrachtgever wordt hard gewerkt aan innovatieve automatiseringsprojecten binnen de infra en mobiliteitsbranche (spoor-, water- en autowegen).

Zij bouwen oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland nu en ook in de toekomst mobiel blijft. Jouw profiel Afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, of vergelijkbaar.

Tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van technische automatisering. Kennis van programmeren van Siemens PLCs (Step7 of TIA Portal).

Kennis van automatisering van tunneltechnische- en / of verkeerinstallaties is een pré. Je bent te beschrijven als communicatief vaardig, gedreven en zoekt de samenwerking met collega’s.

Aanbod Goed salaris Mogelijkheid van een 32-urige werkweek. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 27 verlofdagen en 13 ADV dagen).

Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling aan de hand van trainingen en opleidingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier