Tender and contract specialist
Page Personnel
Amsterdam, Noord Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van een groot bedrijf in de medische sector bij tenders en aanbestedingen.

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf is een van de grootste ondernemingen op het gebied van medische instrumenten. Dit bedrijf levert aan ziekenhuizen, klinieken en doctoren.

 • Omschrijving Wat zijn je verantwoordelijkheden binnen deze baan? identificeren van interessante commerciële mogelijkheden of aanbestedingen Het voorbereiden van aanbestedingen : Offerte, commercieel benaderingsplan, GO-NO GO lijst Evaluatie;
 • afspraken verwerken in systeem, letten op opvolging Na rondmaken deal zorgen dat dit contractueel wordt vastgelegd. Schakelen met interne afdelingen om te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt.

  Profiel van kandidaat Wie zoeken we? Idealiter heb je een opleiding gedaan waarbij je een inzicht in commercie en administratie hebt gekregen.

  Denk hierbij aan MER, commerciële economie, Hotelschool of international business and languages Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Bij voorkeur heb je ervaring in een commerciële of analytische functie Je hebt een talent voor planning, analyseren en hebt een goed oog voor detail Aanbod Wat kun je binnen deze baan verwachten?

  Goed salaris (afhankelijk van ervaring en opleiding) Jaarcontract met zicht op permanente aanstelling Schitterend kantoor Een werkplek in een van de meest toonaangevende commerciële bedrijven binnen de medische industrie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier