Echolaborant / Radiodiagnostisch laborant
Spaarne Ziekenhuis
Haarlem South, NL
18 uur geleden

Ben jij als Echolaborant / Radiodiagnostisch laborant op zoek naar een dynamische en veelzijdige functie? Een functie waarbinnen je zelfstandig kunt opereren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!Benieuwd naar ons team? Kom een kop koffie drinken of meelopen. Wij maken graag kennis met jou!

De afdeling

De afdeling Radiologie is een grote afdeling en voorzien van alle moderne digitale radiologische technieken en de nieuwste apparatuur.

Op de afdeling worden gemiddeld 275.000 verrichtingen per jaar verricht, verspreid over de locaties Hoofddorp, Haarlem-Zuid, Haarlem-

Noord en in Heemstede. De werkzaamheden op de afdeling zijn zeer divers en afwisselend. Ons team bestaat uit laboranten, leerlingen, doktersassistenten, medisch secretaresses, administratief medewerkers, radiologen en arts-

assistenten in opleiding. De samenwerking op de afdeling is prettig en zeer collegiaal. We hebben hart voor de patiënt en voor elkaar!

Dit ga je doen

Een veelzijdige functie, zo kun je de duo functie van Echolaborant / Radiodiagnostisch Laborant zeker noemen. De combinatie van techniek, contact met mensen, de afwisseling van Echo en Radiologie en daarnaast de afwisseling van locaties zorgen voor veel dynamiek in je werk.

De ene dag werk je als echolaborant en de volgende andere dag als radiodiagnostisch laborant. Als echolaborant werk je op onze locaties Hoofddorp en Haarlem noord.

Als radiodiagnostisch laborant werk je op alle locaties. De afwisseling tussen hoogcomplexe en laagcomplexe onderzoeken zorgen voor veel diversiteit.

Op alle locaties werk je zelfstandig en heb je collegiaal overleg met de radiologen. Als echografist uit jouw zelfstandigheid zich in het maken van een voorlopig verslag.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding MBRT of een erkende in-service opleiding, aangevuld met het diploma post HBO Echografie.

Je hebt werkervaring als radiodiagnostisch laborant, het is een pre als je daarnaast echo ervaring hebt.Je bent flexibel, wat betekent dat je er geen problemen mee hebt om avond-

nacht- en weekenddiensten te draaien.

Wij bieden jou!

De functie van echolaborant (50% van het totaal aantal uren) is ingedeeld in functiegroep 55 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 3.

917,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je opleiding en werkervaring.De functie van radiodiagnostisch laborant (50% van het totaal aantal uren) is ingedeeld in functiegroep 50 (CAO Ziekenhuizen).

Dit houdt in maximaal € 3.490,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

 • Verder bieden wij : Een afwisselende, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven afdeling;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op je werk.

  Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.Een dienstverband voor 36 uur per week.

 • Een afwisselende, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven afdeling;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op je werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een dienstverband voor 36 uur per week.
 • Heb je nog vragen?

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Verhulst, (afdelingshoofd), via telefoonnummer 023-

  2245119.Wil je solliciteren? Wat leuk! Stuur ons alleen je CV voor 2 september via onderstaande link. Wij vertellen je graag onder het genot van een kop koffie of thee wat wij jou te bieden hebben.

  Liever eerst de sfeer proeven en kennis met ons maken? Maak dan een afspraak via onderstaande link. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier