Bedrijfsleider - Wognum
Eminent Groep
Wognum, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

In deze functie ben je verantwoordleijk voor de realisering van projecten vanaf overdracht tot nazorg. Je onderhoudt contacten met de opdrachtgevers en geeft hen vertrouwen in de organisatie.

Onder jouw toeziend oog worden de projecten zeer succesvol afgerond. Kasnen in de markt laat je niet onbenut en door je ervaring weet je deze snel om te zetten in resultaat.

Voor de projectleiders ben jij hun direct leidinggevende, door jouw kennis en ervaring weet jij iedereen in te zetten op zijn of haar kwaliteiten.

Interesse? Neem voor meer info contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen :

Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde.

Je bent een geboren leider met een heldere visie. Je talenten liggen in het aanbrengen van structuur en het stimuleren en motiveren van je medewerkers.

Je bent resultaatgericht en beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en je hebt ervaring met BIM en LEAN. Je hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Bedrijfsomschrijving :

Een regionale aannemer met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Medewerkers krijgen veel ruimte om taken en verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken.

Meedenken met de organisatie en het nemen van initieven wordt sterk aangemoedigd. Door het structureel leveren van net werk en het nakomen van afspraken kan worden teruggevallen op een trouwe klantenkring.

Kenmerkend voor de organisatie is de informele werksfeer die gecombineerd wordt met een pragmatische en kwaliteitsgerichte aanpak.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier