Junior planontwikkelaar windenergie
Pure Energie
Enschede, Netherlands
6 dagen geleden

De functie

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die in het complexe en dynamische werkveld van de energietransitie ondersteuning geeft aan de senior planontwikkelaars van de afdeling windenergie.

Als junior planontwikkelaar ondersteun je bij het ontwikkelen van projectinitiatieven door het onderzoeken van de mogelijkheden daarvan in regio’s.

Hierbij zijn ruimtelijke en beleidsmatige aspecten van gemeentelijke en provinciale politiek het uitgangspunt. Verder onderzoek je welke stakeholders belangrijk zijn in een regio en analyseer je hun belangen en standpunten.

Het doel is dat je in overleg met de senior planontwikkelaars plannen maakt voor nieuwe initiatieven

Verantwoording leg je af aan de business unit manager van Raedthuys Windenergie.

Wie we zoeken

De collega die wij zoeken heeft een HBO / WO niveau en bij voorkeur ervaring met planologische processen. Je bent gedreven, communicatief sterk en je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en doorzettingsvermogen.

Je hebt passie voor duurzame energie en je komt daadkrachtig en betrouwbaar over. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Je bent bij voorkeur fulltime (40 uur) beschikbaar.

Wat we bieden

Raedthuys Pure Energie biedt ondernemende en ambitieuze medewerkers een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien.

De werksfeer is informeel en collegiaal. Raedthuys Pure Energie faciliteert maatschappelijke betrokkenheid : alle medewerkers ondersteunen met regelmaat maatschappelijke organisaties of initiatieven

Doorgroeien tot planontwikkelaar is op termijn in deze functie mogelijk.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier