Traineeship van Storingsmonteur naar WerkvoorbereiderProcesindustrie
Techsharks Engineering & SupportProces
Venlo, NL
2 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben wegezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- enmaakindustrie.

Onze manier van werken draait om jou alsvakspecialist. Samen gaan we uitzoeken hoe jij jezelf nog verderkan ontwikkelen, dit kan zowel op persoonlijk als op technischvlak.

Door een goed beeld te krijgen van jouw kennis, ervaring enwensen, zorgen we dat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Zo kanjij doorgroeien en ga jij het verschil maken en toegevoegde waardeleveren op het gebied van technische kennis.

Functieomschrijving

Altijd graag bezig geweest in de techniek, maarhelaas niet de juiste baan kunnen vinden door verschillendeervaring- of opleidingseisen?

Dan is dit misschien wel iets voorjou! Voor ons tweejarig Traineeship vanStoringsmonteur naar Werkvoorbereider zijn wij opzoek naar talentvolle Onderhouds- of Storingsmonteurs die net diestap extra willen zetten!

Als werkvoorbereiderlever je een belangrijke bijdrage aan het succes van een project.Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren vanonderhoudswerkzaamheden en / of onderhoudstops.

Je bent de spil inhet web!

 • Je beoordeelt werkaanvragenen maakt een inschatting van benodigde acties, kosten endoorlooptijden. Je bestelt materialen die nodig zijn om het werkuit te voeren, specificeert de opdrachten en plaatst deze naaruitvoerende leveranciers;
 • Je beoordeeltoffertes en ook de status van de uitvoering volg je nauwkeurig opin het onderhoudsbeheersysteem (bijvoorbeeldSAP);
 • Je bepaalt de werkvolgorde in overleg metproductie en zorgt daarnaast voor correcte afhandeling vanadministratie zoals certificaten, keuringenetc;
 • Kortom, een goede voorbereidingis het halve werk. Deze verantwoordelijkheid ligt bijjou!

  Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBO diploma richtingWerktuigbouwkunde, Elektrotechniek ofMechatronica;
 • Je beschikt over enkele jarenervaring als Onderhouds- of Storingsmonteur binnen een industriëleomgeving;
 • Je bent leergierig engedreven;
 • Je wilt jezelf graagontwikkelen en meer uit je loopbaan halen. Techniek is jouw passie!Als je doorgroeit, dan wel in een functie waar jouw mechanischeen / of elektrotechnische kennis toegepast kan worden, het liefstdichtbij de werkvloer.

  Je kunt goed plannen en organiseren, behoudtoverzicht op de werkzaamheden en beschikt over prima communicatievevaardigheden.

  Bovendien heb je affiniteit metcomputersystemen.

  Om door te groeien besef je datje zult moeten investeren in jezelf. Naast je werk ben je bereid omeen studie volgen die jou klaarstoomt voor de volgende stap in jecarrière!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Arbeidsvoorwaarden op maat met een salaristussen de € 2.709 en € 3.379 bruto per maand excl. 8,33 %vakantiegeld, afhankelijk van vooropleiding enervaring;
 • Bij gebleken geschiktheidmogelijkheid contract voor onbepaaldetijd;
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen(mogelijkheid om ADV op te nemen of uit te latenbetalen);
 • Uitstekende reiskostenregeling(leasewagen behoort tot demogelijkheden);
 • Pensioenregeling met keuzetussen een goede voorziening voor later (PMT pensioen) of liever numeer netto salaris (STIPP);
 • Collectieveziektekostenregeling;
 • Werkkleding enpersoonlijke beschermingsmiddelen en indien nodig eentelefoon;
 • Je komt terecht bij één van onzegerenommeerde opdrachtgevers en werkt aan uitdagende projecten omzo op vele terreinen vaardigheden teontwikkelen;
 • Wat kun je verder van onsverwachten?

  Dé kans om een draai aan jouwloopbaan te geven en door te groeien naar een functie vanwerkvoorbereider! Je start als Monteur of Junior Werkvoorbereiderbij een van onze opdrachtgevers in de regio Limburg binnen devolgende industrieën : (petro)chemie, food, productie.

  Je start in mei 2020 met een opleidingstrajectvan ca. 1 jaar waarin je in 11 dagen in de schoolbanken zit enwordt klaargestoomd voor het vak werkvoorbereiding binnen deprocesindustrie.

  Onderdelen als materiaalkennis, opstellen vanoffertes, ATEX, P&ID, projectadministratie en calculeren komenaan bod maar er wordt ook aandacht besteed aan Toolbox,communicatie stijlen en conflicthantering.

  Je wordt begeleid dooreen Senior Werkvoorbereider uit het vakgebied waar je terecht kuntvoor al jouw praktische vragen. En als dat niet voldoende mochtzijn, dan hebben we een coach beschikbaar die jou op persoonlijkgebied een stap vooruit helpt .

  De opleidingrond je af met een praktijkopdracht en een eindpresentatie waarnaje een officieel diploma ontvangt van een gerenommeerde opleidervan én voor de industrie.

  Met je papiertje op zak bestaat er eenmogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar een rol alsSenior Werkvoorbereider waarbij ook je salarisstijgt.

  Sollicitatieprocedure

  Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan direct!We kijken uit naar jouw cv en motivatie. Mocht je nog twijfelen ofheb je nog vragen over wat deze functie zo uitdagend maakt? Neemdan contact op met :

  EmiliaWulms

  Recruiter afd.Engineering & Support

  T 06 5362 49 50

  Eewulms techsharks.nl

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier