Test Development / Application Engineer
Multiselect
Zwolle, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Als Test Development / Application Engineer ben je, met jouw kennis van electronica en software (C, C++, C#, VB), verantwoordelijk voor het elektrisch testen van gemengde signalen / RF / digitale geïntegreerde schakelingen (bijv.

Auto-apparaten, sensorinterfaces, communicatieapparaten). Je ontwikkelt Turnkey Software ( geschreven met C, C++, C#, VB) en Hardware oplossingen voor interfacing op de modernste geautomatiseerde testapparatuur (ATE).

 • Jij en je collega's uit het team creëren innovatieve testoplossingen om de modernste chips in de volgende generatie smartphones, autonome auto'
 • s van de toekomst en vele andere innovatieve applicaties te valideren. In nauwe samenwerking met de Design Engineers stel je de teststrategie op.

  Daarnaast ontwerp je printplaten (PCB's), die dienen als interface tussen de geautomatiseerde testapparatuur en de te testen apparaten (Device Under Test - DUT).

  Je schrijft apparaat specifieke test softwareprogramma's die op de ATE worden uitgevoerd om de IC's (Integrated Circuit) in productie te testen.

  Een belangrijk onderdeel is ook de karakterisering van de IC's volgens de specificatie en het genereren van een IC-karakteriseringsrapport.

  Je hoeft nog geen expert te zijn, je krijgt de tijd en de ruimte om jezelf de kennis eigen te maken en je verder te ontwikkelen en daarnaast wordt je persoonlijk begeleid door een ervaren collega.

  Je werkt nauw samen met IC-ontwerpers en Product Engineers van 's werelds grootste electronica fabrikanten en werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor van Salland Engineering in Zwolle.

  Verder bezoek je regelmatig klanten in binnen- en buitenland om werkzaamheden op locatie uit te voeren.

  Vaardigheden

  Als Test Development / Application Engineer ben je vanaf jongs af aan al met electronica en software bezig. Je hebt grote interesse in de softwareprogrammeertalen als C, C++, C# en VB.

  Je hebt een afgeronde HBO Elektrotechniek of een afgeronde Master Elektrotechniek. Je bent analytisch, intellectueel, leergierig en wil alles weten over wat ook maar met electronica te maken heeft en nu met name op het gebied van IC testen.

  Je bent een echte doorzetter en houdt niet op tot dat je alles er van weet. Je wordt enthousiast als je iets mag uitzoeken en oplossen.

  Je maakt jezelf gemakkelijk nieuwe kennis eigen en bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen van nieuwe testmethoden en concepten.

  Daarnaast ben je gedreven om resultaat te leveren op de juiste kwaliteit, binnen het budget en de deadlines.

  Als Test Development / Application Engineer is het daarnaast nog belangrijk dat je :

 • een afgeronde opleiding HBO Elektrotechniek met afstudeerrichting Electronica of een afgeronde Master Elektrotechniek hebt;
 • grote affiniteit hebt voor electronica en software (C, C++, C#, VB);
 • je de Engelse taal zeer goed beheerst (mondeling en schriftelijk).
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever bestaat bijna 30 jaar en is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van testtechnologie voor semiconductor fabrikanten.

  Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen en services,waarmee semiconductor fabrikanten de efficiëntie en kwaliteit van hun testen kunnen verbeteren.

  Ze zijn de wereldleider in ondersteuning van testapplicaties, data-analyse, ATE (Automatic Test Equipment) - hardwareproducten op maat en oplossingen.

  Het team bestaat uit een enthousiaste techneuten die met elkaar, met hun kennis op het gebied van electronica en software (C, C++, C#, VB), het beste willen zijn op het gebied van testtechnologie voor semiconductor fabrikanten.

  Wat wij bieden

  Als Test Development / Application Engineer ontvang je van ons :

 • een jaarcontract en na een periode van detachering kom je in vaste dienst bij de opdrachtgever;
 • een 4 wekelijks salaris;
 • een marktconform salaris tot maximaal €3.500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33 procent vakantiegeld;
 • een netto reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • 100 procent doorbetaling bij ziekte, waarbij je geen wachtdagen hebt
 • een pensioenopbouw vanaf de eerste dag, wellke Multiselect Techniek voor jouw betaald;
 • de mogelijkheid om een opleiding te volgen op het gebied van elektrotechniek, electronica en software (C, C++, C#, VB);
 • persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het sollicitatieproces door jouw Managing Consultant
 • persoonlijke begeleiding tijdens de detacheringsperiode;
 • na een periode van detachering de mogelijkheid tot een vast contract rechtstreeks bij de opdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier