persoonlijk begeleider moeder & kind – locatie observatie- en trainingshuis (zwangerschapsverlof)
Cordaan
Amsterdam Oost
6 dagen geleden

Omschrijving

Cordaan Jeugd is voor zwangerschapsvervanging 32 uur per week op zoek naar een persoonlijk begeleider voor het Observatie- en Trainingshuis in Amsterdam Oost - een huis waar jonge moeders met een verstandelijke beperking begeleid worden voor, tijdens en na de zwangerschap.

Beschik jij over een relevant HBO-diploma en ben je een ervaren persoonlijk begeleider die graag jonge moeders ondersteunt in het invullen van "goed genoeg ouderschap"? Solliciteer dan nu!

Wat ga jij doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd in staat is met collega’s (multidisciplinair) samen te werken in een klein team.

Als persoonlijk begeleider ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het persoonlijk plan. Je hebt een coachende rol naar de begeleiders en verricht tevens coördinerende- en regietaken binnen het team.

Tevens houd je de ontwikkeling en het welzijn van het kind goed in de gaten en grijpt in waar nodig.

Verder vraagt dit werk van jou dat je een hulpverlenersrelatie aan kan gaan, professioneel omgaat met afstand en nabijheid en om kunt gaan met tegenstrijdige wensen en belangen.

Je moet snel kunnen schakelen, goed kunnen plannen en organiseren, stressbestendig zijn en goed met onverwachte en soms gespannen situaties om kunnen gaan.

Methodisch werken is één van jouw kwaliteiten. Je bent integer, kent jezelf en kunt goed reflecteren. Feedback vragen en geven is voor jou vanzelfsprekend.

Wat krijg je van ons?

 • Een tijdelijk contract (zwangerschapsvervanging) voor 32 uur per week.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau. Deze functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €2.085,- en max.
 • €3.189,- bij een dienstverband van 36 uur.)

 • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
 • We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.
 • Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van minimaal een HBO-diploma MWD, Pedagogiek, SPH of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring i n het werkgebied. Dit vraagt van jou dat je een hulpverlenersrelatie aan kan gaan, professioneel omgaat met afstand en nabijheid en om kunt gaan met tegenstrijdige wensen en belangen;
 • Je moet snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn en goed met onverwachte en soms gespannen situaties om kunnen gaan;
 • Een onregelmatig rooster is voor jou geen probleem, jij bent zowel overdag als in de nacht inzetbaar.
 • Je bent in staat het gedrag van anderen te begrijpen en te verklaren vanuit achterliggende gevoelens, gedachten en motivatie;
 • Je kent jezelf en kunt goed reflecteren. Feedback vragen en geven is voor jou vanzelfsprekend;
 • Kennis van de LVB doelgroep en jonge kinderen is noodzakelijk, evenals een aantal jaar werkervaring in een relevante functie;
 • Je bent 32 uur (parttime) per week beschikbaar.
 • Waar ga je werken?

  Het Observatie en Trainingshuis biedt een tijdelijke woonplek voor (aanstaande) moeders met een licht verstandelijke beperking en hun jonge kind.

  Naast de verstandelijke beperking bij de moeders is er vaak sprake van psychiatrische problematiek en bijkomende problematiek op verschillende leefgebieden.

  Tijdens hun verblijf is de behandeling en begeleiding erop gericht om de moeder te ondersteunen bij het invullen van goed genoeg ouderschap.

  Er wordt getraind op de opvoedingsvaardigheden van moeder zodat zij de nodige zorg kunnen bieden voor hun jonge kind (baby).

  Vaak lukt dat en stromen de moeders door naar een (zelfstandige) woning met ambulante ondersteuning. Soms lukt het niet en moet het kind uit huis geplaatst worden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier