Master Data Specialist (32 uur)
LEOLUX Furniture Group
Venlo, Limburg, NL
1 dag geleden

Weet jij de weg in een ERP-systeem, spreek je je talen en werk je nauwkeurig? Kom dan je talenten inzetten voor de Leolux Furniture Group in Venlo.

De designmeubelen van Leolux zijn een begrip, tot ver buiten Nederland. Ze worden op bestelling geproduceerd door eigen vakmensen in Venlo.

De collectie wordt continu verder uitgebouwd, maar voordat we een nieuw model in productie kunnen nemen, moeten de logistieke systemen daarop zijn ingericht. Daarvoor zoeken we een :

Master Data Specialist (32 uur)

Medewerker Technische Administratie

Je werkt in het team van de Technische Administratie, dat valt onder de afdeling Productontwikkeling. Dit is een afdeling van 21 personen.

In de functie van Master Data Specialist zorg je voor het inrichten van de modelstructuren binnen onze ERP-omgeving, Infor LN.

Die structuren worden geprogrammeerd in onze productconfigurator (PCF), waarin elke optie van onze meubelen is vastgelegd en van waaruit de dagelijkse productievoorbereiding wordt aangestuurd.

Om de juiste keuzes te maken bij het inregelen van nieuwe producten, moet je goed op de hoogte zijn van de logistieke goederenstroom.

Je verwerkt en beheert kostprijsgegevens van artikelen en stamdata als stuklijsten, metrages en normtijden. Elk detail van onze nieuwe of gewijzigde meubelen worden door jou en je collega’s in onze systemen ingevoerd.

Voor service-orders en afwijkende productaanvragen verzorg jij de offertes en het opzetten van de werkvoorbereiding, zodat ook deze orders gestroomlijnd door ons productieproces lopen.

Ook het ondersteunen van de afdeling order entry behoort tot je taken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor deze administratieve spilfunctie zoeken wij een enthousiaste collega met een MBO+ werk- en denkniveau, kennis van ERP-systemen (liefst Baan IV of Infor LN) en 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken, volgens vaste procedures. Omdat onze gegevens in meerdere talen worden verwerkt, is het belangrijk dat je vlot Duits en Engels spreekt en schrijft.

Kennis van Frans (schriftelijk) is een pre. We streven naar een goede balans tussen informeren en geïnformeerd worden, maar een proactieve mentaliteit waarderen we zeer.

Wat mag je bij ons verwachten?

Behalve leuke collega’s en een werkplek in een mooi Nederlands familiebedrijf, kun je rekenen op :

 • Een goed marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen
 • 12 ATV dagen
 • Flexibele werktijden
 • Goede reiskostenvergoeding woning-werk
 • Een winstdelingsregeling
 • Collectief contract met zorgverzekering
 • Sporten met korting
 • Korting op onze mooie Leolux producten.
 • Interesse?

  Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Willem Pijnenburg nummer 077-3877258. Reageer voor 21 april 2021 via ons Sollicitatieformulier .

  Tot ziens bij Leolux!

  Website : Ga naar website

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Trefwoorden : Master Data Specialist, Vacature, Medewerker Technische Administratie, MBO, project administratie, , Venray, Limburg, Venlo, Roermond, ERP-systemen, Bedrijfsbureau, administratieve functie, kostprijsgegevens, stamdata, stuklijsten, metrages en normtijden, logistieke systemen, Baan IV, Infor LN

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier