Head of Operations
Tuin Maximaal
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Eindhoven Voltijd (40u) WO / HBO+ Werk- en denkniveau

Tuinmaximaal is een relatief jong bedrijf met de kenmerken van een Scale-up. Je bent nieuwsgierig (wil weten hoe het zit), hands-on en oplossingsgericht (fix-it).

Je hebt een drive om de organisatie naar een next level te brengen, een inspirerende leiderschapsstijl en ervaring met het managen van verandering.

Affiniteit met een handelsonderneming is een vereiste en je bent gewend in een internationale context te werken. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkeling op de diverse gebieden waarvoor je verantwoordelijk bent en innoveert de afdelingen naar een niveau dat past bij de toekomst.

Al met al speel je een cruciale rol in het realiseren van de groeiambities van Tuinmaximaal in de dynamische en competitieve markt waarin wij actief zijn.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je zorgt voor een visie en beleid voor de gehele operatie en voor elke afdeling afzonderlijk op basis van de uitgangspunten uit onze missie, visie en doelstellingen;
 • Je stuurt de afdelingen in de operatie aan op KPI’s en rapporteert hierover aan het management;
 • Je zorgt ervoor dat de doorlooptijd van moment van bestelling van de klant tot de uitlevering bij de klant zo kort mogelijk is met behulp van de hedendaagse technieken en ondersteuning van geautomatiseerde processen en streeft naar de hoogst mogelijk customer satisfaction;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de volgende afdelingen :
 • Operational Management : heeft de helikopterview over de operationele afdelingen en zorgt dat de gehele operatie optimaal en gestroomlijnd functioneert.

 • Daarnaast zorgen zij voor implementaties van verbeterprocessen;
 • Planning : plant dagelijks alle bestellingen van onze klanten zo efficiënt mogelijk in middels een geautomatiseerd planningsysteem;
 • Delivery : bezorgt dagelijks al onze producten aan zowel de B2C als B2B klanten in de EU;
 • Assembly : monteert alle montageorders bij onze klanten in de EU;
 • Warehouse : lost, verzamelt en laadt alle orders voor assembly, delivery en pick-up;
 • Facility : zorgt dat alle medewerkers voorzien zijn van de benodigde middelen zodat de continuïteit van de gehele organisatie gewaarborgd blijft.

  Profiel

 • Je beschikt over een afgeronde relevante WO / HBO+ Studie op technisch / bedrijfskundig gebied en hebt aanvullende opleidingen / cursussen gevolgd;
 • Je hebt ruime ervaring en aantoonbaar trackrecord in eenzelfde of vergelijkbare functie in combinatie met leidinggevende ervaring (8-10 jaar+);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Franse en / of Duitse taal is een pré;
 • Je bent analytisch, planmatig, accuraat en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent een bouwer, oplossingsgericht, proactief en pragmatisch;
 • Je werkt graag in een dynamische, commerciële omgeving.
 • Ons aanbod :

  Van Tuinmaximaal mag je een aanbod van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten die passen bij de zwaarte van de functie.

  Bedrijfsprofiel :

  Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie.

  Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.

  000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

  Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij.

  Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven.

  Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

  We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want : meters maken doen we samen!

  Ben jij de persoon naar wie Tuinmaximaal op zoek is?

  Reageer dan via het onderstaande formulier, dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een kop koffie en een gesprek!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  1.5K subscribers

  If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

  More videos

  Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

  More videos on YouTube

  ShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.Switch camera0 : 000 : 000 : 00 / 1 : 57

  Awardwinnaar

  Doorgroeimogelijkheden

  Marktleider

  Internationaal georiënteerd

  iFrame #1 starts here

  iFrame #1 ends here VoornaamDit is een verplicht veld.AchternaamDit is een verplicht veld.E-mailDit is een verplicht veld.

  TelefoonnummerDit is een verplicht veld.Waar kent u ons van?Dit is een verplicht veldReactie

  Onze privacyverklaring is te lezen.

  CV UploadenWij nemen alleen reacties met een CV in behandeling!Motivatiebrief uploaden iFrame #2 starts here

  1246 beoordelingen iFrame #2 ends here iFrame #2 starts here

  1246 beoordelingen iFrame #2 ends here Dit is een verplicht veld.Wordt verstuurd...

  Vragen?

  Stel ze gerust per mail via het mailadres . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier