Hoofd Technische Dienst
International Hotel Group
Netherlands
4 dagen geleden

About us

Mis deze spannende uitdaging niet om deel uit te maken van het team van Crowne Plaza Amsterdam South team als Hoofd Technische dienst!Crowne Plaza Amsterdam South is gesitueerd op de Zuidas vlakbij de Rai.

Dit is snel het belangrijkste zakendistrict van Nederland aan het worden. Met Schiphol en het centrum op slechts enkele minuten afstand is het een van de best gesitueerde hotels van Amsterdam voor zowel zakelijke gasten als toeristen.

Your day to day

Samen met het team buig je je over allerhande technisch voorkomende werkzaamheden in het hotel. Jullie zorgen er samen voor dat het hotel te allen tijde in top staat is.

Je weet de juiste prioriteiten te stellen en bent ook bezig met de langere termijn. Je plant het technisch onderhoud van het hotel voor de komende jaren in en maakt ook de bijbehorende begroting.

Hiernaast zorg je voor de naleving van de brandveiligheidsvoorschriften en houd je contact met buitenfirma’s voor specialistische handelingen.

 • Je begeleid medewerkers en werkt nieuwe collega’s in·Je onderhoud contacten met de andere afdelingshoofden ·Je stelt preventatieve onderhoud programma’s op·Je levert een bijdrage aan werkzaamheden aangaande het milieu beleid
 • What we need from you

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de TD van een hotel van gelijke klasse en grootte waarvan twee jaar als supervisor of assistent.
 • Je spreekt Nederlands en Engels·Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op technisch gebied en veiligheid·Je hebt aandacht voor kwaliteit·Je hebt cijfermatig inzicht
 • What we offer

  Crowne Plaza Amsterdam South is onderdeel van de Intercontinental Hotels Group en bied een competetief slaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Hiernaast bieden we; ·Medewerkers korting in meer dan 5000 hotels wereldwijd·Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en training·Leuke collega’s·Meerdere personeelsevenementen per jaar·En nog veel meer!We zien er naar uit jouw CV en motivatiebrief te mogen ontvangen.

  Je kunt via de knop solliciteren of een e-mail sturen op amspc.hr ihg.comDe uitspraken in deze functieomschrijving zijn bedoeld om de essentie en het niveau van het werk aan te geven, ze omvatten niet alle verantwoordelijkheden en functie eisen voor de baan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier