Medewerker Exploitatie Bijzondere Locaties m/v (Fulltime)
Stadsherstel Amsterdam N.V.
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Stadsherstel Amsterdam zorgt binnen het gebied van de Stelling van Amsterdam voor het duurzaam behoud van in verval geraakt monumentaal en beeldbepalend gebouwd erfgoed.

Dat doet zij door panden te restaureren, een nieuwe bestemming te geven en ze met zorg te beheren. Stadsherstel levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het bewaren van erfgoed voor volgende generaties en het behoud van het restauratieambacht en is eigenaar van meer dan 500 panden in en rondom Amsterdam, variërend van woonhuizen tot kerken en industriële monumenten.

Een aantal bijzondere panden, zoals De Duif, de Vondelkerk en de Posthoornkerk, verhuurt Stadsherstel voor culturele en commerciële evenementen via de afdeling Exploitatie Bijzondere Locaties.

De functie

Wij zijn op zoek naar een allround office- / productiemedewerker die gevoel heeft voor cultuur en commercieel is ingesteld.

Je begeleidt het gehele traject van zowel commerciële als culturele verhuringen. Dit behelst de aanvraag, acquisitie, telefoonbehandeling, het doen van maatwerk aanbiedingen, de gehele offerteverwerking, het boeken van verhuringen, agendabeheer en het produceren van evenementen.

Voor die laatste taak stel je draaiboeken en checklists op voor diverse betrokkenen. In deze functie heb je veel contacten en maak je afspraken met beheerders, cateraars, leveranciers, huurders van de locaties van Stadsherstel en met interne collega’s.

Ook verzorg je af en toe rondleidingen door onze locaties aan nieuwe, potentiële huurders.

Reden

Voor onze afdeling Exploitatie Bijzondere Locaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die wil bijdragen aan de voorbereiding, organisatie en evaluatie van de commerciële en culturele verhuringen in onze monumentale locaties.

Wie zoeken wij ?

Heb jij een MBO+ opleiding, werk- en denkniveau? Aangevuld met functiegerichte kennis zoals acquisitie / relatiebeheer, klantgericht telefoneren, plannen en produceren van evenementen.

Vind je het uitdagend om heel veelzijdig / breed bezig te zijn in je dagelijkse werk en ben je bovendien oplossingsgericht ingesteld?

Je woont in Amsterdam, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent initiatiefrijk en doortastend.

Daarnaast heb je oog voor detail en ben je een teamspeler. Affiniteit en / of ervaring met cultuur en horeca is wenselijk.

BHV-certificaat, sociale hygiëne, rijbewijs, ICT-kennis (liefst ook van het boekingsprogramma Artifax) is een pré.

Informatie

Wil jij werken in een collegiale, dynamische omgeving vanuit ons prachtige kantoor in de Amstelkerk? Reacties van ZZP’ers zijn ook welkom.

Meer weten over Stadsherstel? Kijk op www.stadsherstel.nl of op facebook, instagram en twitter.

Sollicitaties :

Reacties kun je, tot 21 februari 2020, mailen aan Emmy Schouten, vacature stadsherstelamsterdam.nl. Acquisitie of bellen over de vacature / procedure wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier