Bouwplantoetser/Casemanager Wabo
Matchpartner
Mijdrecht, Utrecht, NL
4 uur geleden
source : Jobbird

Wij zijn op zoek naar een bouwplantoetser / casemanager Wabo in de regio van Mijdrecht

In de functie van bouwplantoetser / casemanager Wabo ga je samen met inwoners, organisaties, verenigingen, overheid, ondernemers en andere betrokkenen voor het beste resultaat voor de Gemeente.

Samen met collega's werk je aan de inrichting van de gemeente, dit doe je op basis van het bestemmingsplan. Je bent verantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling van aanvragen aan de hand van wet- en regelgeving en beleid.

Je verzorgt daarnaast de afhandeling van formele besluitvorming richting het college van burgemeesters en wethouders. Het opstellen van correspondentie, beschikkingen en (advies) rapportages zit ook in jouw takenpakket.

Tot slot kunnen collega's, aanvragers en belanghebbenden, altijd bij jou terecht en geef je adviezen aan zowel interne- als externe partners.

Conclusie : je bent niet te missen bij deze gemeente!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier