Bijbaan Vakkenvuller
Jumbo
Uithoorn, nl
3 dagen geleden

De leukste bijbaan van Uithoorn We horen je denken : een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja ’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs.

Een work-out doen door de 4-packs cola bij te vullen én er goed betaald voor krijgen. Je werkt daarnaast in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten.

En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris.

En moet je een week hard blokken voor je studie? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal als vakkenvuller (bijbaan) Van chips tot schoonheidsproducten, jij kent de Jumbo winkel op je duimpje. Je maakt de klanten wegwijs.

Wil de klant kroepoek en is het op? Jij duikt het magazijn in om te kijken of er nog voorraad is. Oud voor en vers achter, jij weet wel raad met het vullen van de schappen.

Je spiegelt ze netjes voor het perfecte uiterlijk van de winkel. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je kan 0 tot 10 uur per week werken.
 • Je wil in alles beter worden.
 • Wat je van ons krijgt? Een toffe bijbaan! Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen.

  Je kunt in ieder geval rekenen op :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Flexibiliteit, waardoor je je werk goed kan combineren met andere activiteiten of verplichtingen.
 • Een gezellige werksfeer met ruimte voor een grapje en onderling respect.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy en doorgroeimogelijkheden.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden).
 • Jumbo, daar gebeurt het! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan vakkenvuller, tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier